Nowe wiadomości z ostatniej godziny
Otrzymaj odpowiedź w ciągu minut
92% procent wiadomości, na które odpowiedziano
Dołącz do swojego ulubionego jamraja, Crasha Bandicoota, który wreszcie zagościł na PlayStation 4. Przeżyjcie razem jego trzy największe przygody, teraz w jakości HD.
N-samowita Trylogia zawiera gry Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back oraz Crash Bandicoot 3: Warped. Stworzono je od początku, z wykorzystaniem najnowocześniejszej technologii, nowych nagrań audio wykonanych przez oryginalną obsadę oraz nowych funkcji, które wprowadzą klasyczną rozgrywkę w nową generację.
W pierwszej przygodzie zmierz się jeszcze raz z podłym doktorem Neo Cortexem i spróbuj pokrzyżować mu plany stworzenia armii genetycznie zaprogramowanych podwładnych. Użyj łyżew i odrzutowego plecaka, aby przejść jeszcze większe, otwarte poziomy w drugiej części, a następnie zmierz się z czasoprzestrzenią w niesamowitym zakończeniu serii.
Przygotuj się na szaloną zabawę która wystartuje już 30 czerwca 2017 roku.
N-samowitą Trylogię możesz zamówić już teraz w PlayStation Store.
20-sekundowy klip pokazujący różnicę pomiędzy oryginałem, a remasterem poziomu Cortex Power.
myślałem, że tak popłynąłeś z tematem i sam wymyśliłeś n-samowita trylogia :D
kurdę mocno wali nostalgią ciekawe czy wciąż grywalne jest?
lol nie mam pojęcia kto wpadł na pomysł tłumaczenia, ale mi się podoba
Przypomniało mi się że mam 3 części na vitę, czas pobrać na majówkę.
@Klimat_GTKmi również się podoba, taki... inny
chyba trzeba wziąć na premierę, albo potem, coś czuje recenzje na poziomie 8.5/9.5 i to mnie cieszy, oby tego nie sknocili tak jak Wipeout i Uncharted w wakacje się nie będziemy nudzić
To będzie baaardzo dobry remaster
"Odnowione" okładki
A będzie wersja po Polsku bo w chcodzę w przedsprzedaż na PSSTORE i nie ma nic o języku - nawet nie pisze że po angielsku ?
Taka ciekawostka ...
Activison opublikowało na swoim blogu informacje, że Crash Bandicoot N. Sane Trilogy zmierza na inne platformy. Z oficjalnego bloga Activision dowiadujemy się, że gra zostanie wydana również na Nintendo Switch, Xbox One i PC.
Crash na PC - świat się kończy Ale nie bądźmy samolubni, niech właściciele innych sprzętów zapoznają się z tym jakże zacnym tytułem
Pewnie. Osobiście uważam, że to dobrze. Activison się odkuje i może zainwestuje w kolejną grę...
@BurzumiconOd kilku dni istnieje wersja gry na PC, Switcha i Xbox one.
Jak narazie to tylko wersja na PC ma stałe 60fps :(
Co do gry, to stary dobry crash, gra to te same poziomy, z tymi samymi rzeczami... i gra nadal jest trudna jak kiedyś.
taka ciekawostka: Activision teraz robi remake pierwszych trzech części Spyro. Napisali jeszcze że będą robili coś jeszcze z crashem
Website © 2016 Sony Interactive Entertainment Europe Limited. Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i / lub wizualna postać produktu, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami towarowymi i / lub materiałami chronionymi prawami autorskimi ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. Więcej informacji
Używamy plików cookie w celu personalizowania reklam i sposobu obsługi użytkowników w tej witrynie i na innych stronach internetowych. Aby uzyskać więcej informacji lub zmienić ustawienia, kliknij tutaj.