ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θέλετε να έρθετε στην παρέα μας;

Κάντε εγγραφή για να συνεχίσετε

 • 50

  Νέα μηνύματα την τελευταία ώρα

 • Λάβετε απάντηση μέσα σε λίγα λεπτά

 • 92%

  92% ποσοστό απαντημένων μηνυμάτων

Accepted Solution

View Original

Το πρόβλημα επιλύθηκε

Προβολή αρχικού θέματος
29 Απρ 2014
Από Zontas-GR

Zontas-GR

 • Award Winner
 • Offline
91%
08 Rank
ΠΡΟΟΔΟΣ

PS4 Ενημέρωση Χαρακτηριστικών 1.70

[ Τροποποιήθηκε ]
9 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 928 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ 30-04-2014
29 Απρ 2014
Από Zontas-GR

 

Η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) ανακοίνωσε  ότι θα κυκλοφορήσει σήμερα η ενημέρωση λογισμικού συστήματος (έκδοση 1.70) για το σύστημα PlayStation®4 (PS4™), η οποία περιλαμβάνει νέα χαρακτηριστικά που διευρύνουν τις επιλογές κοινωνικής δικτύωσης και διευκολύνουν τους χρήστες να μοιράζονται τις εμπειρίες τους με πιο ουσιαστικό τρόπο.

 

Επίσης, το λογισμικό του συστήματος PlayStation®Vita (PS Vita) θα ενημερωθεί, επιδεικνύοντας μεγαλύτερη εναρμόνιση και βελτιωμένη συμβατότητα με το σύστημα PS4. Παρομοίως, η εφαρμογή Playstation®App θα ενημερωθεί ταυτόχρονα με την ενημέρωση του λογισμικού του συστήματος PS4.  Οι ενημερώσεις αυτές θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το σύστημα PS4, προσθέτοντας μια σειρά νέων χαρακτηριστικών και βελτιώσεων, πολλές από τις οποίες είχαν ζητηθεί από τους χρήστες.  

 

Μεταξύ των σημαντικότερων σημείων της ενημέρωσης 1.70 περιλαμβάνονται τα εξής:

 

Έκδοση λογισμικού 1.70  για το σύστημα PS4

 

Επεξεργασία και κοινοποίηση των Καλύτερων Στιγμών Παιχνιδιού με την εφαρμογή SHAREfactory™

 

Μόλις οι κάτοχοι του PS4 ενημερώσουν το λογισμικό του συστήματός τους στην έκδοση 1.70, θα μπορούν να αναβαθμίσουν τη δυνατότητα κοινοποίησης του παιχνιδιού τους μέσω της λήψης της νέας εφαρμογής SHAREfactory, του εργαλείου επεξεργασίας εμπλουτισμένων βίντεο του συστήματος PS4 που επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν εύκολα τα βίντεο του παιχνιδιού τους με ειδικά εφέ όπως φίλτρα, μεταβάσεις και θέματα.   Το SHAREfactory παρέχει πρόσβαση σε μια εκτενή σειρά εργαλείων για την εξατομίκευση βίντεο, με προσθήκη κειμένου και σχολιασμού βίντεο και δυνατότητα προβολής 2 οθονών ταυτόχρονα (picture-in-picture) χρησιμοποιώντας την PlayStation®Camera.  Οι κάτοχοι του PS4 μπορούν επίσης να προσθέσουν προσαρμοσμένα σάουντρακ στα βίντεό τους χρησιμοποιώντας τα ηχητικά κομμάτια που περιλαμβάνονται ή κάνοντας εισαγωγή δικών τους μουσικών κομματιών. Χάρη σε αυτήν την πλούσια σειρά χαρακτηριστικών, το SHAREfactory επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργήσουν μια καλοφτιαγμένη συλλογή από τις καλύτερες στιγμές παιχνιδιού τους και να τις μοιραστούν με τους φίλους τους και τα κοινωνικά δίκτυα στα οποία συμμετέχουν.  

 

Ταχύτερη λήψη παιχνιδιών με την αυτόματη λήψη για παιχνίδια προπαραγγελίας

 

Η αμεσότητα και η ευκολότερη πρόσβαση σε περιεχόμενο αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά της εμπειρίας PS4, ενώ διατηρούνται επίσης και παλαιότερα χαρακτηριστικά, όπως το «Play As You Download». Σύντομα οι παίκτες θα μπορούν να κάνουν αυτόματη λήψη επιλεγμένων παιχνιδιών προπαραγελίας από το PlayStation®Store πριν την κυκλοφορία τους, ώστε να μπορούν να τα παίξουν μόλις κυκλοφορήσει το παιχνίδι.  Όταν ενεργοποιηθεί η λειτουργία αυτόματης λήψης, θα γίνει αυτόματη λήψη του παιχνιδιού αρκετές ημέρες πριν από την κυκλοφορία του.  Καθώς πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας, θα εμφανιστεί ένα νέο χρονόμετρο, που θα σας δείχνει πόσος χρόνος απομένει μέχρι την κυκλοφορία και την παροχή πρόσβασης στο περιεχόμενο.

 

Μεγαλύτερη ευελιξία στην καταγραφή στιγμιότυπων παιχνιδιού με την επιλογή απενεργοποίησης του HDCP.

 

Η ενημέρωση 1.70 περιλαμβάνει και ένα από τα χαρακτηριστικά που ζητούσαν επίμονα οι χρήστες του PS4, καθώς θα είναι πλέον δυνατή η απενεργοποίηση της Προστασίας ψηφιακής αντιγραφής μεγάλου εύρους ζώνης (High-bandwidth Digital Copy Protection - HDCP) για παιχνίδια. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες του PS4 να εξάγουν τα δεδομένα τους μέσω HDMI σε μια εξωτερική συσκευή καταγραφής για μεγαλύτερη ευελιξία κατά την καταγραφή στιγμιότυπων του παιχνιδιού τους, καθώς επίσης και μεγαλύτερης διάρκειας εγγεγραμμένων και ζωντανών περιόδων σύνδεσης.  

 

Εύκολη κοινοποίηση καταγεγραμμένων βίντεο, στιγμιότυπων οθόνης ή επεξεργασμένων βίντεο με την επιλογή εξαγωγής δεδομένων σε USB

 

Θα προστεθεί επίσης η δυνατότητα εξαγωγής καταγεγραμμένων βίντεο, στιγμιότυπων οθόνης ή επεξεργασμένων βίντεο SHAREfactory στη μονάδα USB πατώντας το κουμπί SHARE του χειριστηρίου DUALSHOCK®4, που θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται τις θρυλικότερες και πιο ηρωικές στιγμές του παιχνιδιού τους με τον υπόλοιπο κόσμο σε πλατφόρμες βίντεο κοινωνικής δικτύωσης της επιλογής τους.

 

Προβολή Ζωντανών αναμεταδόσεων σε μορφή HD ή Προβολή αναμεταδόσεων αργότερα, χάρη στη λειτουργία Archiving Support (Υποστήριξη αρχειοθέτησης)

 

Με τη νέα ενημέρωση, οι χρήστες θα μπορούν να αναμεταδίδουν το παιχνίδι τους σε ανάλυση 720p HD και να αρχειοθετούν τις αναμεταδόσεις τους μέσω του Twitch και του Ustream.

 

Μερικά από τα επιπλέον χαρακτηριστικά και ενημερώσεις που θα περιλαμβάνει η έκδοση λογισμικού 1.70 του συστήματος είναι τα εξής:

 

 • DUALSHOCK 4: Ρυθμίσεις φωτεινότητας για τη μπάρα φωτεινότητας θα είναι διαθέσιμες στις ακόλουθες εντάσεις: Υψηλή, Μεσαία και Χαμηλή, από το μενού Ρυθμίσεων.  Οι χρήστες θα έχουν επίσης την επιλογή να ελέγχουν το πληκτρολόγιο επί της οθόνης χρησιμοποιώντας την επιφάνεια αφής του χειριστηρίου DUALSHOCK 4, με εντολές που θα καταχωρίζονται πατώντας στην επιφάνεια αφής ή το κουμπί Χ.

 • PlayStation Store: Εναλλακτικοί Τρόποι Πληρωμής (Alternative Payment Methods - APM) θα προστεθούν για περιεχόμενο που αγοράζεται μέσω του PS Store, ενώ θα διατίθεται επίσης και υποστήριξη PayPal.

 • ΚΟΙΝΗ ΧΡΗΣΗ: Οι ενημερωμένες ρυθμίσεις θα επιτρέπουν στους χρήστες να μεταφορτώνουν στιγμιότυπα οθόνης ή βίντεο κλιπ κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης, να αλλάζουν τον προεπιλεγμένο χρόνο εγγραφής για καταγραφές παιχνιδιού και να επιλέγουν μόνο τα στιγμιότυπα οθόνης και τα βίντεο κλιπ που θέλουν να αποθηκεύσουν στο σύστημα PS4 τους.  Επιπλέον, οι χρήστες θα έχουν μεγαλύτερο έλεγχο του απορρήτου των ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ βίντεο ή στιγμιότυπων οθόνης που μεταφορτώνουν στο Facebook, χάρη στην ικανότητα επιλογής του κοινού στο οποίο θα είναι ορατά τα εν λόγω στοιχεία.

 • Φίλοι: Οι χρήστες θα μπορούν να βρίσκουν ευκολότερα φίλους και να στέλνουν αιτήματα φιλίας, χάρη στη δυνατότητα αναζήτησης Φίλων-Φίλων (Friends-of-Friends), την προβολή Κοινών Φίλων στο προφίλ άλλων χρηστών και την αποδοχή αιτημάτων φιλίας απευθείας από τη λίστα φίλων.

 • Τρόπαια: Τα τρόπαια θα μπορούν να ταξινομηθούν κατά σειρά σπανιότητας, από το μενού Επιλογών.

 • PlayStation Camera: Η κάμερα του PlayStation ανταποκρίνεται σε επιπλέον φωνητικές εντολές, επιτρέποντας στους χρήστες να ανοίγουν τις εγκαταστημένες εφαρμογές που επιλέγουν.

 

Ενημέρωση 3.15 του PS Vita

 

Η ενημέρωση αυτή βελτιώνει κάποια βασικά χαρακτηριστικά του συστήματος, που θα ενισχύσουν τη συνδεσιμότητα και την εναρμόνιση των δύο συστημάτων, PS Vita και PS4.  Η ενημέρωση 3.15 ενεργοποιεί την Αυτόματη Καταχώριση Συσκευής, η οποία έχει αντιστοιχίσει αυτόματα τις συσκευές όταν και τα δύο συστήματα είναι συνδεδεμένα στο διαδίκτυο και ο ίδιος χρήστης είναι συνδεδεμένος και στις δύο συσκευές, ώστε ο χρήστης να μπορεί να συνδέσει ευκολότερα ένα σύστημα PS Vita με ένα σύστημα PS4 προκειμένου να μπορέσει να χρησιμοποιήσει τη λειτουργία παιχνιδιού εξ αποστάσεως καθώς και άλλα χαρακτηριστικά δεύτερης οθόνης.  

 

Ενημέρωση 1.70 της εφαρμογής PlayStation App


Η ενημέρωση θα προσθέσει ειδοποιήσεις Push και θα επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν την εικόνα του προφίλ τους μεταφορτώνοντας εικόνες από τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών της κινητής συσκευής τους ή βγάζοντας φωτογραφία με την κάμερα της συσκευής τους.  Επιπλέον, θα είναι δυνατή η αποστολή αιτημάτων φιλίας μέσω email και γραπτών μηνυμάτων, ώστε οι χρήστες να μπορούν να προσθέτουν ευκολότερα φίλους και να αναπτύσσουν το δίκτυό τους. Η εφαρμογή PlayStation App θα υποστηρίζει επίσης την ανάλυση iPad χάρη στην ενημέρωση στην έκδοση 1.70.

 

 

Δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι την κυκλοφορία των ενημερώσεων λογισμικού  έτσι ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να απολαμβάνετε όλα αυτά τα σπουδαία χαρακτηριστικά. Ειδικότερα, ανυπομονώ να δω τα SHAREfactory βίντεό σας και όλους τους δημιουργικές τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κάνετε τις στιγμές του παιχνιδιού σας αξέχαστες.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ι have a dream...Future is almost here
Δείτε τους κανονισμούς μας για τα posts
Απάντηση σε post Ανανέωση απάντησης Ακύρωση

Accepted Solution

View Original

Το πρόβλημα επιλύθηκε

Προβολή αρχικού θέματος
Beta Tester
09
/16

PadPoet

 • Beta Tester
 • Offline
96%
09 Rank
ΠΡΟΟΔΟΣ
PadPoet
Αποδεκτή Λύση

Ωριμάζει το PS4.

 

Ίσως η πιο σημαντική ενημέρωση μέχρι στιγμής.

 

Όποιος χρήστης θέλει, ας μας πει εντυπώσεις μετά την ενημέρωση στο παρόν thread :)

Απ: PS4 Ενημέρωση Χαρακτηριστικών 1.70


Accepted Solution

View Original

Το πρόβλημα επιλύθηκε

Προβολή αρχικού θέματος
04
/16

IIphalanxII

 • Offline
94%
04 Rank
ΠΡΟΟΔΟΣ
IIphalanxII
Αποδεκτή Λύση

Το Lightbar από τό DS4 στην λειτουργία Dim όσο το δυνατόν λιγότερο δηλαδή δέν κάνει καθόλου δουλειά...ελάχιστα χαμηλώνει το φωτισμό οπότε συνεχίζω με την μαύρη κολιτική ταινία απάνω :Cool:

 

Share factory δέν ασχολήθηκα γιατί προτιμώ να παίζω τα παιχνίδια μου παρά να τα δείχνω στον κόσμο :P

 

Pre Downloads άν και ακόμα δέν το έχετε σε εφαρμογή είναι το μόνο τεράστιο θετικό βήμα μπροστά πού έχετε κάνει απο το launch τού PS4 πέραν τον μικροδιορθώσεων.

 

βάλτε ρε παίδες ένα Pause στα downloads, ένα media server σάν το PS3 που μπορώ να δώ ταινίες απο το laptop μέσω του PS3 απο τοπικό server χωρίς καλώδια και usb.. για την ώρα προτιμώ PS3 δαγκωτό όσον αφορά το κομμάτι software... PadPoet πές τους να μήν τρελένονται στα social media εκεί γιατί φωνάζω καμιά φορά ότι το έχετε κάνει FB όλο το σύστημα...

Απ: PS4 Ενημέρωση Χαρακτηριστικών 1.70

[ Τροποποιήθηκε ]

Accepted Solution

View Original

Το πρόβλημα επιλύθηκε

Προβολή αρχικού θέματος
Beta Tester
08
/16

Ivorel

 • Beta Tester
 • Offline
99%
08 Rank
ΠΡΟΟΔΟΣ
Ivorel
Αποδεκτή Λύση

Καλημέρα @IIphalanxII ! 

 

Ευχαριστούμε για το post σου. Όσον αφορά το ShareFactory είναι μία σημαντική λειτουργία, μιας και υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό gamers που θέλει να μοιράζεται με τους φίλους του τα παιχνίδια που παίζει. Φυσικά όποιος δεν θέλει κάτι τέτοιο δεν χρησιμοποιεί την συγκεκριμένη λειτουργία. Δεν είναι υποχρεωτική. 

 

Άλλωστε όλα γυρίζουν γύρω από τα SocialMedia, επομένως το PS4 δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός! Άποψή μου είναι πως το ShareFactory θα βοηθήσει μελλοντικά το ίδιο το PS4 και τους gamers τόσο στα παιχνίδια όσο και σε άλλες λειτουργίες, λόγω του ότι ως αρμόδιοι θα μπορούμε να βλέπουμε τα προβλήμτα και τις επιθυμίες σας. 

Απ: PS4 Ενημέρωση Χαρακτηριστικών 1.70

[ Τροποποιήθηκε ]

Accepted Solution

View Original

Το πρόβλημα επιλύθηκε

Προβολή αρχικού θέματος
05
/16

DiazVice1999

 • Offline
91%
05 Rank
ΠΡΟΟΔΟΣ
DiazVice1999
Αποδεκτή Λύση

Τρομερό update. Επιτέλους μετά από τόσο καιρό προστέθηκαν μερικά πράγματα. 

Το μόνο και το πιο σημαντικό που θέλω εγώ αλλά και πολλοί άλλοι είναι να προστεθούν ελληνικά στο μενού του PS4.

Προστέθηκαν τα τούρκικα και ήδη έχει γίνει προσθήκη υποτίτλων και στο Killzone Shadow Fall και το InFamous Second Son μάλιστα έχει μεταγλωττιστεί στα τούρκικα. Εμείς δεν παίρνουμε ούτε υπότιτλους στα παιχνίδια του PS4 ,ούτε ελληνικό μενού. Έστω το μενού πρέπει να μεταφραστεί. Το ξέρω ότι απαιτεί δουλειά αλλά κάποτε πρέπει να γίνει. Δεν γίνεται να βγει και άλλη γενιά χωρίς ελληνικά στο μενού. 

 

ΥΓ. Με αυτά που λέω δεν προσπαθώ να προσβάλω κανέναν από εσάς που δουλεύετε στην Sony Hellas ή τον Pad γιατί ξέρω πόσο έχετε προσπαθήσει για να μπουν ελληνικά, απλώς πρέπει κάποτε να γίνει. 

 

Re: PS4 Ενημέρωση Χαρακτηριστικών 1.70

Image and video hosting by TinyPic

Accepted Solution

View Original

Το πρόβλημα επιλύθηκε

Προβολή αρχικού θέματος
Award Winner
08
/16

Zontas-GR

 • Award Winner
 • Offline
91%
08 Rank
ΠΡΟΟΔΟΣ
Zontas-GR
Αποδεκτή Λύση

Κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά που δεν αναφέρονται στην επίσημη ενημέρωση αλλά συμπεριλαμβάνονται στην Ενημέρωση Χαρακτηριστικών 1.70

 

Ειδοποιήσεις : Νέο είδος ειδοποίησης:  "From PlayStation."  ("Από το PlayStation ").

 

Σύστημα : Μπορείτε τώρα να συνδεθείτε με πολλούς χρήστες με ένα μόνο DualShock 4 χειριστήριο χωρίς να αποσυνδεθείτε από τους άλλους .

 

Σύστημα : Το μενού " Τι νέο υπάρχει" έχει τώρα timestamps (χρονοσφραγίδες).

 

Σύστημα : Η οθόνη log -in δε θα εμφανίζεται πια, κατά την επανασύνδεση του DS4 .

 

Σύστημα : Όταν ένα παιχνίδι κολλάει μπορείτε τώρα να επιλέξετε να επισυνάψετε ένα βίντεο κλιπ στην αναφορά σφάλματος και να το στείλετε στη Sony .

 

Σύστημα : Προστέθηκε η επιλογή για να στείλετε αυτόματα αναφορές σφαλμάτων στη Sony .

 

Σύστημα : Η HDCP πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να παρακολουθείτε ταινίες Blu - Ray ταινίες .

 

Σύστημα : Πολλές επιλογές έχουν προστεθεί στο μενού Video Playback Settings ("Ρυθμίσεις Βίντεο αναπαραγωγής").

 

Ρυθμίσεις - Ήχος : Μπορείτε τώρα να "αναγκάσετε " το PS4 για  έξοδο ήχου 5.1 καναλιών μέσω HDMI , ακόμη και εάν εντοπίσει υποστήριξη 7.1 καναλιών .

 

Ρυθμίσεις - Βίντεο : Προστέθηκε η επιλογή "Deep Color Output". Είναι δυνατόν να ρυθμιστεί σε "off" και " αυτόματη" .

 

Μοιραστείτε : Είναι δυνατόν τώρα να ανεβάσετε πολλαπλές εικόνες στο Facebook την ίδια στιγμή .

 

Ζωντανή μετάδοση : Σχόλια / θεατές ειδοποιήσεις προστίθενται όταν είστε σε μια συνεχή ροή πλήρους οθόνης .

 

Ζωντανή μετάδοση : Μπορείτε να ανεβάσετε τώρα screenshots και βίντεο, ενώ μετάδοση .

 

Ζωντανή μετάδοση : Μπορείτε τώρα να δείτε τα σχόλια, χωρίς να χρειάζεται να απαιτείται αλλαγή του streaming mode.

 

Ζωντανή μετάδοση : Μπορείτε να κάνετε αναφορά κάποια ζωντανή μετάδοση με ανάρμοστο περιεχόμενο

 

Remote Play : Το PS Vita δεν θα αποτύχει να συνδεθεί στο PS4, αν έχετε συνδεδεμένες συσκευές USB όπως πληκτρολόγια κτλπ.

 

Re: PS4 Ενημέρωση Χαρακτηριστικών 1.70

[ Τροποποιήθηκε ]
Ι have a dream...Future is almost here

Accepted Solution

View Original

Το πρόβλημα επιλύθηκε

Προβολή αρχικού θέματος
04
/16

manoskap

 • Offline
94%
04 Rank
ΠΡΟΟΔΟΣ
manoskap
Αποδεκτή Λύση
Καλως να τη δεχτουμε!! Σιγουρα η κονσολα εχει ακομα κιαλλες απιστευτες δυνατοτητες! Περιμενουμε νεες αναβαθμισεις!!!

Re: PS4 Ενημέρωση Χαρακτηριστικών 1.70


http://connect.collectorz.com/users/manoskap/view


Accepted Solution

View Original

Το πρόβλημα επιλύθηκε

Προβολή αρχικού θέματος
02
/16

DJ-Paris7

 • Offline
40%
02 Rank
ΠΡΟΟΔΟΣ
DJ-Paris7
Αποδεκτή Λύση

απεκτησε ομως ενα bug, πλεον δεν λειτουργει η δονηση παρα μονο εαν απενεργοποιησεις την δονηση και την ενεργοποιησεις ξανα, παρακαλω αναφερετε αυτο το bug για να το φτιαξουν

Re: PS4 Ενημέρωση Χαρακτηριστικών 1.70

Accepted Solution

View Original

Το πρόβλημα επιλύθηκε

Προβολή αρχικού θέματος
Award Winner
08
/16

Zontas-GR

 • Award Winner
 • Offline
91%
08 Rank
ΠΡΟΟΔΟΣ
Zontas-GR
Αποδεκτή Λύση

Re: PS4 Ενημέρωση Χαρακτηριστικών 1.70

Ι have a dream...Future is almost here

Accepted Solution

View Original

Το πρόβλημα επιλύθηκε

Προβολή αρχικού θέματος
03
/16

iWhitedragonGR

 • Offline
90%
03 Rank
ΠΡΟΟΔΟΣ
iWhitedragonGR
Αποδεκτή Λύση

Τώρα το μόνο που λείπει είναι η υποστήριξη σύνδεσης YouTube ώστε να ανεβάζουμε τα clip μας απευθείας στον λογαριασμό μας.

Re: PS4 Ενημέρωση Χαρακτηριστικών 1.70

[ Τροποποιήθηκε ]
Δείτε τους κανονισμούς μας για τα posts
Απάντηση σε post Ανανέωση απάντησης Ακύρωση