Reply
Want to join in?

Sign in to continue

  • 30

    New messages in the last hour

  • Get a response within minutes

  • 92%

    92% percent of messages responded to

Accepted Solution

View Original

Problem Solved

View Original Post
29 Oct 2013
By DancingTurian

DancingTurian

  • Offline
99%
07 Rank
Progress

Home utmaningar

[ Edited ]
0 Replies 235 Views edited 29-10-2013
29 Oct 2013
By DancingTurian

PlayStation Home Challenges

 

Vi kommer snart att lansera Home Challenges, en ny funktion för Home som ger dig roliga utmaningar och exklusiva belöningar! Home Challenges kommer att gå i säsonger där varje säsong har sina egna unika belöningar för de som klarar av tillräckligt med utmaningar.

 

Här är hur det fungerar ...

 

 

Challenge-menyn

All information om Home Challenges kommer du att hitta via Challenge-menyn, som du kan hitta i News Viewer och på huvudmenyskärmen i News & Social-sektionen.

För mer information om ett föremål i Challenge-menyn trycker du på [TRIANGLE] för att få hjälp och tips direkt på skärmen.

 

 

Utmaningar

Utmaningar kommer vanligtvis att kräva att du spelar spel, besöker platser och interagerar med olika föremål i Home. Nya utmaningar kommer regelbundet att läggas till och de kommer att ändras varje dag vid en bestämd tidpunkt. Se till att klara alla utmaningar innan de försvinner! När de har ändrats kommer dina framsteg och ännu inte klarade utmaningar att gå förlorade!

Du kommer att kunna se vilka utmaningar som är tillgängliga och vid vilken tid de kommer att återställas i Challenges-sektionen i Challenge-menyn.

 

 

Daglig poänggräns

Varje gång du klarar av en utmaning kommer du att få poäng. Det finns dock en gräns för hur många poäng du kan få per dag. Du kommer inte att behöva klara alla utmaningar för att nå den dagliga poänggränsen och du kan därför välja de utmaningar som intresserar dig från dagens lista.

Vid slutet av varje dag när utmaningslistan återställs kommer du att kunna börja tjäna poäng igen.

Ibland är det Bonus Point-dagar, dagar där du kan tjäna extra poäng om du klarar av utmaningar och kommer vidare i utmaningarna snabbare.

Du kommer att få information om den dagliga poänggränsen och antalet poäng du har tjänat i Progress-sektionen av Challenge-menyn.

 

Nivåer

När du har tillräckligt med poäng kommer du automatiskt att öka i nivå. Varje gång som du ökar i nivå kommer nya belöningar att låsas upp. Du kan se vilken nivå du är på och hur långt du har kvar till nästa genom att kolla in din nivåmätare högst upp på alla sektioner i Challenge-menyn.

 

 

Belöningar

Varje säsong kommer att ha nya belöningar för dig att samla. Belöningarna som erbjuds kommer att vara exklusiva för Home Challenges och att klara av Home Challenges kommer att vara det enda sättet att få tag på alla belöningarna. Varje gång du ökar i nivå kommer du att låsa upp nya belöningar att samla.

Genom att nå den högsta nivån kommer du att kunna samla alla belöningar som erbjuds den säsongen!

Du kommer att kunna se alla tillgängliga belöningar på Rewards-sidan i Challenge-menyn.

 

Säsonger

Utmaningarna kommer att gå i säsonger. I början av varje säsong kommer alla poäng och nivåer som du har tjänat under tidigare säsonger att återställas till noll och nya belöningar kommer att erbjudas. Därför, om du vill hinna få alla belöningar som erbjuds under en säsong, måste du hinna nå den högsta nivån innan den säsongen tar slut.

Du kan se hur lång tid det är kvar på den nuvarande säsongen i Progress-sektionen i Challenge-menyn.

 

Öppningssäsong

Utmaningar är en stor nyhet för Home och under öppningssäsongen för Home Challenges kan vi komma att göra vissa små ändringar då och då. Som alltid är vi intresserade av att höra vad du tycker och vi arbetar hårt för att förse dig med en så smidig och rolig upplevelse som möjligt.

 

Vi hoppas att du kommer att tycka om Home Challenges!

 

0 Kudos
Reply
LABELS:

Tw_logo.pngyt_logo.png
View our house rules for posts
Post Reply Update Reply Cancel
View our house rules for posts
Post Reply Update Reply Cancel