Reply
Want to join in?

Sign in to continue

  • 11

    New messages in the last hour

  • Get a response within minutes

  • 92%

    92% percent of messages responded to

Accepted Solution

View Original

Problem Solved

View Original Post
19 Nov 2013
By DancingTurian

DancingTurian

  • Offline
99%
07 Rank
Progress

PS Home Uppdatering 20.11.2013

0 Replies 2,859 Views Created 19-11-2013
19 Nov 2013
By DancingTurian

 

PS Home kommer att vara offline under en kort period från 09.00 på onsdag den 20 november för rutinmässigt underhållsarbete. Det här är vad som väntar efter uppdateringen ...

 

Tearaway

Om det finns något spel som hör verkligen hör hemma i Home så är det Tearaway! Vi på PlayStation HQ har haft det otroligt kul med det här och vi har arbetat direkt med Media Molecule för att kunna erbjuda en liten del av det här spelet på Home Square. Utöver det (du vet hur gärna till vill kunna erbjuda belöningar) så ger vi även bort ett par föremål från spelet som går att använda i din lägenhet. Allt du behöver göra är att ta dig till Home Square och titta på trailern. Lätt som en plätt!

 

 

Digital Leisure - Western Frontier

Himlen har klarnat upp och dammet har lagt sig – Western Frontier väntar på dig! Det finns massor att göra i Red Rock Springs, allt från att hacka efter guld till att rida fram på tävlingshästar i halsbrytande fart. Om du vill ta en paus kan du ta dig till The Saloon där du kan spela avkopplande bordsspel. Det finns flera hundratals belöningar att få via spelen eller genom att samla och byta föremål med andra i staden.

 

 

VEEMEE

Thanksgiving

Det är dags att fira Thanksgiving med släkt och vänner i Thanksgiving Acorn Meadows Park!

Gör dig redo att köra runt i Bumper Cars med dina vänner. Precis som med cyklarna finns det sex olika att välja bland och du kan även få var och en som ett locomotion-föremål. Trampbåtarna har fått en ny look och ser numera ut som Thanksgiving-kalkoner ... och mycket mer. Använd även Relocator i Home Square för att få en specialbelöning!

 

 

Element

Det finns några fantastiska tillägg i den här veckans Element-katalog. Håll dig varm med den moderiktiga Black Mapped Fleece Jacket för kvinnor. Black Plan B Grid Iron Beanie för män passar perfekt ihop med Black Rise Fleece och du kan fullända din utstyrsel med ett par Black Howland Denims.

 

 

Street Style

Kolla in de senaste nyheterna i vår Street Style-kollektion! Med ett stort urval kläder för både män och kvinnor kommer du garanterat att hitta det som klär dig bäst.

 

 

Lockwood

Drey Supermodel-poser

Du har övat på dina Drey Supermodel-poser i ett par veckor och nu är det dags för nya kläder och att visa upp vad du går för. Se het ut medan det är kallt ute med paketen Raglan Rebel och Trend Tycoon som finns i butiken och Gift Machine. Om du letar efter något coolare kan du skaffa Biker Clothing och hoppa upp på din LMO Motorbike och få den att brumma. Gift Machine har nya färger för Rogue outfit samt ett elegant piano och en orientalisk vas.

 

 

Toylogic

Från små antikviteter som Milk Pot till stora reliker i form av Stone Pillar Gazebo och Robot Parts täcker den här samlingen en hel uppsjö föremål för den nostalgiska!

 

 

JAM Games - Painted Bare

JAM bjuder denna vecka på den fantastiskt märkliga Madam Giraffe, den vackra zebrainspirerade Miss Stripes och Madam Flutterby in svart och vitt! Komplett med hovöron och håraccessoarer!

Visa din artistiska ådra med Painted Bare!

 

 

nDreams

Iconic Poses & Dances och Martial Arts

Bli en ikon med hjälp av två olika poseringspaket. Ett av paketen hämtar inspiration från fantastiska musikinfluenser som rock'n'roll, pop och disco medan det andra inspirerats av klassiska kampsportsmästare.

 

 

Luxury Beds

Ibland är det bra om fler än två personer får plats i en säng. Med Luxury Bed Range från nDreams med mängder av olika versioner för att matcha ditt personliga utrymme är det numera möjligt. Upp till sex personer får plats i de här sängarna som dessutom använder sig av några nDreams fantastiska motion capture-rörelser helt automatiskt.

 

Codeglue – Mer än grundläggande

Den här fina kollektionen innehåller eleganta toppar i svart och vitt utförande med olika tryck och detaljer. Den innehåller även en kort, enkel och asymmetrisk kjol samt ett par nya skor med hög snörning.

 

Madmunki – Spunland är tillbaka

Madmunki lanserar det sjunde setet av Spunland Commerce-föremål. Spunling Full Body Suit Bundle: sprid Spun som Happy eller Angry Spunling, inkluderar Happy eller Angry Emote. Kör runt i PlayStation®Home i bästa High Spun-stil med Spunland Spunny Farthing LMO eller välj olika Spun-färgade Rabbit Hop LMOs med nya Rabbit Hop Bundle.

 

 

Det är allt för den här gången. Vi ses i PlayStation Home!

Reply
LABELS:

Tw_logo.pngyt_logo.png
View our house rules for posts
Post Reply Update Reply Cancel
View our house rules for posts
Post Reply Update Reply Cancel