ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θέλετε να έρθετε στην παρέα μας;

Κάντε εγγραφή για να συνεχίσετε

  • 24

    Νέα μηνύματα την τελευταία ώρα

  • Λάβετε απάντηση μέσα σε λίγα λεπτά

  • 92%

    92% ποσοστό απαντημένων μηνυμάτων

Accepted Solution

View Original

Το πρόβλημα επιλύθηκε

Προβολή αρχικού θέματος
13 Δεκ 2017
Από GeoKos4

GeoKos4

  • MVP
  • Offline
96%
07 Rank
ΠΡΟΟΔΟΣ

PS VR Game: Killing Floor: Incursion

0 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 55 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ 13-12-2017
13 Δεκ 2017
Από GeoKos4

Killing-Floor-VR_12-10-17.jpg

 

Η TripWire Games φέρνει το Killing Floor: Incursion, η virtual reality έκδοση του Killing Floor, το οποίο είχε κυκλοφορήσει μέσω του Steam για PC τον Νοέμβριο, στο PlayStation VR το 2018, όπως ανακοίνωσε.

 

Όπως αναφέρει και το PlayStation Blog:

 

Το Killing Floor: Incursion δημιουργήθηκε από την αρχή για το VR. Πιστεύουμε ότι τα καλύτερα VR παιχνίδια δημιουργούνται όταν έχεις την VR πλατφόρμα υπόψιν σου, έτσι ξεκινήσαμε να δημιουργήσουμε κάτι το οποίο είναι μοναδικό και θα παίζει καλύτερα στο VR. Η κλίμακα και τα ύψη είναι πολύ δυνατά εργαλεία για να αποδώσεις την αίσθηση του VR και το Incursion τα χρησιμοποιεί και τα 2 με μεγάλη επιτυχία. Οι παίχτες μπορεί να βρουν τον ευατό τους να στέκεται μπροστά σε κάτι τεράστιο, η σε μια απόκρυμνη πλαγιά. Αυτές οι στιγμές μπορούν να αποδοθούν με πολλή επιτυχία στο VR.

 

Επίσης οι παίκτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το Incursion είναι ένα πολύ απτό παιχνίδι - ο παίκτης χρησιμοποιεί και τα δύο χέρια για να χειριστεί τα αντικείμενα στον κόσμο, να κτυπήσει με τσεκούρια και μαχαίρια και να πολεμήσει με όπλα όπως τα αστέρια της δικής σας ταινίας δράσης. Η μάχη με όπλα σχεδιάστηκε από την αρχή για να είναι η πιο συναρπαστική εμπειρία που είχαν ποτέ σε VR. Χαρακτηριστικά όπως το procedural recoil animation system μας επέτρεψε να μοντελοποιήσουμε όλη την ισχύ και την αίσθηση των πυροβόλων όπλων διατηρώντας ταυτόχρονα τη δράση ρευστή χωρίς να σπάζουμε την αίσθηση παρουσίας που έχει ένας παίκτης σε VR.

 

Το Killing Floor: Incursion περιλαμβάνει πλήρες campaign με τέσσερις έως έξι ώρες παιχνιδιού. Το campaign οδηγεί τον παίκτη μέσα από ποικίλα περιβάλλοντα εναντίον ενός cast από μεταλλαγμένα πλάσματα που κυμαίνονται από ζόμπι μέχρι τεράστια βιομηχανικά αποτρόπαια πλάσματα. Παρέα στην πορεία του παίκτη σε αυτό το ταξίδι είναι το NODE, ένας χρήσιμος σύντροφος ρομπότ που όχι μόνο μοιράζεται μεταδόσεις από τον έξω κόσμο, αλλά μπορεί επίσης να διαταχθεί από τον παίκτη για να κυνηγήσει πυρομαχικά, υγεία και πολλά άλλα.

Ένα μεγάλο μέρος της διασκέδασης του Incursion είναι στο να φέρει έναν φίλο για να πολεμήσει παράλληλα με σας σε co-op. Καθώς αναπτύξαμε το Incursion ένα από τα εκπληκτικά πράγματα που ανακαλύψαμε ήταν ακριβώς πόσο συνδεδεμένος αισθάνεστε με τον άλλο άνθρωπο που παίζετε μαζί στο VR. Τόσο πολύ περισσότερο από ό, τι σε ένα απλό shooter, στο VR αισθάνεστε πραγματικά σαν να στέκεστε δίπλα στον άλλο παίκτη. Μπορείτε να ακούσετε τη φωνή τους, αλλά και να δείτε κάθε τους κίνηση. Οι παίκτες μπορούν κυριολεκτικά να επισημάνουν πράγματα με τα χέρια τους και να ρίξουν ο ένας τον άλλο όπλα (ή αποσπασμένα μέρη από ένα τέρας...). Αυτό είναι σπουδαίο επειδή το campaign και η νέα λειτουργία του παιχνιδιού, Holdout, μπορούν να παιχτούν μεμονωμένα ή σε συνεργασία.

Το Holdout είναι ένα ατελείωτο game mode όπου ο στόχος είναι να επιβιώσετε όσο μπορείτε κατά μιας συνεχιζόμενης επίθεσης εχθρών. Καθώς ο αγώνας εξελίσσεται, εμφανίζονται πιο δυνατά όπλα, αλλά εμφανίζονται και πιο ισχυρά μεταλλαγμένα πλάσματα. Τα Leaderboards θα δείχνουν στον κόσμο αν έχετε επιβιώσει περισσότερο από όλους. Ως extra bonus για τους παίκτες του PlayStation VR, το παιχνίδι θα περιλαμβάνει ένα νέο επίπεδο  Holdout για να πολεμήσετε τις ορδές των zed!

 

Δείτε το trailer του παιχνιδιού:

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
LABELS: PlayStation VR
Δείτε τους κανονισμούς μας για τα posts
Απάντηση σε post Ανανέωση απάντησης Ακύρωση
Δείτε τους κανονισμούς μας για τα posts
Απάντηση σε post Ανανέωση απάντησης Ακύρωση