Beantwoorden
Heb je iets toe te voegen?

Meld je aan om verder te gaan

  • 9

    Nieuwe berichten gedurende het laatste uur

  • ontvang binnen enkele minuten een antwoord

  • 92%

    92% percent van berichten die beantwoord zijn

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
21 jun 2018
Door chrisboers

chrisboers

  • MVP
  • Offline
95%
11 Rang
voortgang

Red Bull Media House in The Crew 2 en meer!

[ Bewerkt ]
0 reacties 50 Weergaven bewerkt 21-06-2018
21 jun 2018
Door chrisboers

 

 
Iedereen die de The Crew 2 beta heeft mogen spelen heeft het waarschijnlijk wel gezien: tussen de beschikbare voertuigen in het spel zitten een flink aantal bekende auto's met Red Bull bestickering. De RB13, de F1 wagen van Verstappen van vorig jaar dus, een Red Bull buggy, en meer.
 
Nu blijkt de reden daarvoor: Ubisoft is een samenwerking aangegaan met Red Bull Media House, waardoor deze voertuigen in de game zullen zitten. Maar daar blijft het niet bij: ze kondigen meteen maar even een real-life event aan, onder de naam Face Your Ride! En dat is niet zomaar een event, leest u even mee:
 
"Dit is een evenement die spelers de kans geeft om hun gekke stunts in de Open Bèta van The Crew 2 in het echt uit te voeren. Spelers dienen hun beste stunts in via www.faceyourride.com. Ze maken zo kans om de stunt in het echt te beleven met Bryce Menzies, Red Bulls Trophy Truck-chauffeur*.
 
Ook hebben alle The Crew 2 Open Bèta-spelers de mogelijkheid om deel te nemen aan Red Bull Drift Shifters-evenementen. Hier besturen spelers verschillende officiële Red Bull-voertuigen in de enorme open wereld van de game, waaronder de Formule 1 RB13, een Red Bull-buggy, Bryce Menzies pre-runner truck en meer. De komende maanden komen spelers nog meer Red Bull-content in de game tegen."
 
Dat is toch wel heel vet. Een extra reden dus om de bèta te gaan testen! De Open Bèta van The Crew 2 vindt plaats van 21 tot 25 juni.
reactie
LABELS: PS4

Bekijk onze huisregels voor posts
Antwoord plaatsen Antwoord bijwerken Annuleer
Bekijk onze huisregels voor posts
Antwoord plaatsen Antwoord bijwerken Annuleer