Beantwoorden
Heb je iets toe te voegen?

Meld je aan om verder te gaan

  • 29

    Nieuwe berichten gedurende het laatste uur

  • ontvang binnen enkele minuten een antwoord

  • 92%

    92% percent van berichten die beantwoord zijn

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
06 jun 2018
Door chrisboers

chrisboers

  • MVP
  • Offline
95%
11 Rang
voortgang

The Crew 2 Season Pass en andere post-launch plannen

0 reacties 42 Weergaven Aangemaakt: 06-06-2018
06 jun 2018
Door chrisboers

 

Ubisoft heeft na afloop van de Beta van The Crew 2 haar plannen voor na de lancering bekend gemaakt, en dat bestaat uit het volgende:

 

De post-launch plannen voor The Crew 2 zijn onthuld. Vanaf 29 juni is The Crew 2 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. De release is slechts het begin van het avontuur. Er wordt regelmatig nieuwe content geïntroduceerd door middel van gratis updates. Voor de echte fans is de Season Pass van The Crew 2 interessant. Deze is verkrijgbaar voor €39.99, maar is ook onderdeel van de Gold Edition en de Motor Edition.

 

Grote gratis updates vinden om de drie maanden plaats om de game-ervaring uit te breiden, de wereld te verrijken en nieuwe disciplines, modi en functies te introduceren. De eerste grote update, Gator Rush, is in september 2018 beschikbaar en laat spelers kennis maken met krankzinnige races op allerlei soorten terrein. De update voegt de nieuwe exotische discipline, de Hovercraft, toe en introduceert vijf volledig nieuwe voertuigen. Ook wordt het nieuwe ‘Legendary’-niveau op prestatieonderdelen geïntroduceerd. Naast grote updates worden er elke maand twee nieuwe voertuigen aan de game toegevoegd. Meer spannende nieuwe voertuigen en functies worden binnenkort aangekondigd. Hieronder valt ook een gloednieuwe PvP-modus die gepland staat voor de tweede grote gratis update. Deze update wordt in december 2018 verwacht.

 

Spelers die op zoek zijn naar het ultieme avontuur, gaan genieten van de Season Pass van The Crew 2 met:

·        Drie exclusieve voertuigen vanaf release: de Porsche 911 TURBO 3.6, de SUPERMARINE SPITFIRE MK IX en de ICE Marine BLADERUNNER 35

·        Zeven dagen early access tot de maandelijks toegevoegde voertuigen met in totaal 22 voertuigen

·        Een exclusieve huislocatie en twee exclusieve outfits

·        20% VIP-korting in de game store

 

 

 

Ofwel, iedereen die de basis-game koopt heeft dezelfde content, alleen mis je een paar voertuigen die exclusief voor de Season pass zijn. En je krijg geen korting in de Game Store, dus je zal iets langer moeten sparen om nieuwe voertuigen te kunnen bemachtigen. Dat lijkt een hele mooie opzet om iedereen overal van te laten genieten!

 

wie gaat The Crew 2 halen?

 

 

reactie
LABELS: PS4 Purchasing

Bekijk onze huisregels voor posts
Antwoord plaatsen Antwoord bijwerken Annuleer
Bekijk onze huisregels voor posts
Antwoord plaatsen Antwoord bijwerken Annuleer