Beantwoorden
Heb je iets toe te voegen?

Meld je aan om verder te gaan

 • 24

  Nieuwe berichten gedurende het laatste uur

 • ontvang binnen enkele minuten een antwoord

 • 92%

  92% percent van berichten die beantwoord zijn

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
16 mrt 2018
Door chrisboers

chrisboers

 • MVP
 • Online
96%
10 Rang
voortgang

Star Wars Battlefront II Maart update: The Return of the Lootcrate!

[ Bewerkt ]
1 reactie 79 Weergaven bewerkt 16-03-2018
16 mrt 2018
Door chrisboers

*Tromgeroffel*

 

Het heeft even geduurd, maar er komt meer duidelijkheid over de her-introductie van lootcrates in Star Wars Battlefront II. Dat deze zouden terugkeren was al bekend, maar hoe, moest nog even heel had over nagedacht worden. Dat is inmiddels gedaan, met het volgende als resultaat:

 

 

Vanaf 21 maart krijgt SW Battlefront II een compleet nieuwe versie van het progressiesysteem in de game. Daarnaast zijn er nog een paar aanpassingen aan het uiterlijk van de game.

 • Progressie wordt lineair. Star Cards of andere items die de gameplay beïnvloeden, kun je alleen verdienen met gameplay en kunnen niet worden aangeschaft. In plaats daarvan verdien je ervaringspunten voor de klassen, heldenpersonages en schepen die je kiest in multiplayer. Als je genoeg ervaringspunten hebt verdiend om het niveau voor die eenheid te verhogen, krijg je één Skill Point om de Star Card die je wilt gebruiken, te ontgrendelen of te upgraden.
 • Je behoudt alles wat je al hebt verdiend en ontgrendeld. Je behoudt alle Star Cards, helden, wapens en andere dingen die je al hebt verdiend. Wat je al hebt verdiend, kan nog steeds gebruikt worden na deze update, ongeacht de voortgang die je hebt geboekt.
 • Crates bevatten geen Star Cards meer en kunnen niet worden aangeschaft. Deze kisten kunnen worden verdiend door je dagelijks aan te melden, mijlpalen te voltooien en tijdsuitdagingen te spelen. In de crates vind je Credits of items van uiterlijke aard, zoals emotes of victory poses, maar niets wat de gameplay beïnvloedt.
 • Vanaf april kun je een verschijning direct in de game kopen met credits of Crystals. De eerste nieuwe verschijningen komen er binnenkort aan, wat betekent dat je een nieuw uiterlijk voor je helden en soldaten direct met credits (in de game verdiend) of Crystals (beschikbaar voor aanschaf in de game of via de online stores van de console) kunt aanschaffen. Als je er ooit van hebt gedroomd om een Rodian in het Verzet te zijn, ligt die kans nu voor het grijpen.

Deze veranderingen zijn een grote stap. We gaan door met het aanpassen van de basis van de game en het toevoegen van nieuwe content. En er komt nog veel meer aan! Naast de patches met verfijningen zullen we de komende maanden een aantal speltypen toevoegen aan Star Wars Battlefront II, met verschillende opvallende en gloednieuwe manieren om te spelen. Sommige, zoals de onlangs tijdelijk verkrijgbare Jetpack Cargo, zijn totaal anders dan wat je eerder in de game hebt meegemaakt. We willen je graag verrassen met wat we allemaal gepland hebben.

De Star Wars Battlefront II progressie-update komt uit op 21 maart. In de weken erna komt daar meer content bij.

Beantwoorden
0 Kudos
reactie
LABELS: PS4
Helpdesk: NL 020 709 5025 BE 02 588 42 40 ma t/m vr 9-20 za 10-16.00.
Bekijk onze huisregels voor posts
Antwoord plaatsen Antwoord bijwerken Annuleer

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
MVP
05
/16

Kenneloth

 • MVP
 • Offline
99%
05 Rang
voortgang
Kenneloth
geaccepteerde oplossing

En toch ben ik ontzettend benieuwd naar het nieuwe systeem! Serieus. 

Beantwoorden
0 Kudos

Star Wars Battlefront II Maart update: The Return of the Lootcrate!

Twitter: @Kenneloth | PSN: Kenneloth

Playstation Helpdesk:
Nederland - 020 709 5025
België - 02 588 42 40

Ma t/m Vrij 09:30-19:30
Bekijk onze huisregels voor posts
Antwoord plaatsen Antwoord bijwerken Annuleer