Reply
Want to join in?

Sign in to continue

  • 7

    New messages in the last hour

  • Get a response within minutes

  • 92%

    92% percent of messages responded to

Accepted Solution

View Original

Problem Solved

View Original Post
13 Jul 2012
By DancingTurian

DancingTurian

  • Offline
99%
07 Rank
Progress

10 av de bästa: Sportspel

0 Replies 752 Views Created 13-07-2012
13 Jul 2012
By DancingTurian

Vi väljer några av de bästa PlayStation-spelen som återskapar sportens själ och hjärta.

 

London 2012: The Official Video Game of the Olympic Games


 

Kliv in i sporthistorien och bli en legendarisk atlet när du tävlar i grenar som friidrott, simning, skytte, cykling, rodd och mycket annat. Du kan spela med den rörelsekänsliga handkontrollen PlayStation Move och möta upp till sju andra spelare i kampen om OS-guldet via PlayStation Network. Få guldvittring i London 2012: The Official Video Game of the Olympic Games till PlayStation 3.

Håll utkik efter: Ditt lands position på onlinetopplistorna, som stiger i takt med att du vinner medaljer och tjänar in poäng för nationell stolthet åt ditt land.

adidas miCoach

Be ett gäng sportstjärnor om hjälp med att komma i form med adidas miCoach till PS3. Världens bästa idrottare inom tennis, fotboll, rugby och basket väntar på att få inspirera dig att komma i form, bland annat sjukamparen Jessica Ennis, fotbollsspelaren Kaká och tennisspelaren Ana Ivanovic. De får dig att öka flåset genom att ge dig över 4 000 skräddarsydda övningar.

Håll utkik efter: Träningsprogrammet som anpassas efter din favoritsport och presenteras av dess bästa utövande idrottare.

EA SPORTS UEFA EURO 2012


 

Se om du kan göra som Spanien och vinna fotbolls-EM 2012 storstilat – hämta det här tilläggspaketet till EA SPORTS FIFA 12 till PS3 från PlayStation Store. EA SPORTS UEFA EURO 2012 innehåller alla lag som deltog i turneringen, så du kan vinna med ditt favoritlag på de verklighetstrogna versionerna av arenorna i Ukraina och Polen.

Håll utkik efter:
Challenge modes (utmaningslägena), där några av de mest dramatiska händelserna från mästerskapet återskapas och du får uppgiften att klara av dem.

SSX

Överlevnad och snygg åkning går hand i hand i SSX till PS3. Trotsa tyngdkraften på några av världens tuffaste bergskedjor, till exempel Himalaya och Alperna. Njut av frihetskänslan du får när du kastar dig ned för bergstopparna, men glöm inte att du måste utföra snygga tricks om du vill komma etta på topplistorna.

Håll utkik efter:
Dina rivalers spökåkare som åker samtidigt som du och visar vilka tider du måste slå.

Sports Champions

Du har testat på extrem snowboardåkning och slagit serveess på tennisbanan. Så varför inte testa på lite boccia, en variant av boule som spelas på grus eller på stranden? Eller gladiatordueller som visar vem som är arenans mästare? I Sports Champions kan du använda den rörelsekänsliga handkontrollen PlayStation Move till att göra det. Testa på exotiska sporter från hela världen och se vem som förtjänar att kallas PS3-sportvärldens mästare.

Håll utkik efter:
Möjligheten att slåss med hela familjen om mästerskapet i Champions Cup (Mästarnas Cup)

Move Fitness

Kliv in i ditt eget personliga gym med de rörelsekänsliga handkontrollerna PS Move och Move Fitness till PS3. Håll en rörelsekänslig handkontroll i varje hand och följ de personliga träningsprogrammen, så kan du komma i toppform i hemmets lugna vrå. Spela basket, slå slagkombinationer, spela spökboll och en massa andra sporter samtidigt som du trimmar kroppen.   

Håll utkik efter:
Möjligheten att designa ett eget, unikt träningsprogram på Facebook med Move Fitness: Workout Planner.

Virtua Tennis 4: World Tour Edition


 

Skippa den riktiga sporten en stund och ta en promenad i parken. Luta dig mot ett träd och dröm dig bort till Wimbledon med Virtua Tennis 4: World Tour Edition till PS Vita. Tävla i stjärnspäckade internationella turneringar och slå publiken med häpnad när du slår hårda backhands. Använd sedan pekskärmen till att skruva och slicea bollen, samt slå otagbara volleyslag och smashar över halva planen.

Håll utkik efter: Dig själv, på banan. Ta ett foto på ditt ansikte med PS Vita-systemets främre kamera och sätt det på din spelfigur.

Le Tour de France 2012

Sätt på dig hjälmen och jaga ifatt den gula tröjan i Le Tour de France 2012 till PS3. Tävla i världens mest prestigefulla cykeltävling när du sporrar dina medcyklister och bildar allianser med andra stall i jakt på förstaplatsen. Tempot blir mer dramatiskt för varje omgång.

Håll utkik efter: All spännande strategi med ditt stall, där ni hjälps åt att skydda den ledande cyklisten och tränga undan motståndarna.

Everybody’s Golf

Ge dig ut på världens knasigaste golfrunda i Everybody’s Golf till PS Vita. För varje boll du sänker får du krediter som du kan spendera på bättre utrustning, kläder och figurer. Finslipa dina *****, lär dig putta perfekt och spela i riktiga miljöer tack vare PS Vita-systemets främre och bakre kamera.

Håll utkik efter: Skickliga, hemliga spelare som låses upp när du vinner turneringar på riktigt snyggt vis.

Cliff Diving


 

Ta ett svalkande dopp efter att ha tagit dig igenom den här heta listan, och hoppa i vattnet med Cliff Diving. Häng med Diver Dan i det här PS Vita-spelet med förstärkt verklighet, och se hur han gör de högsta hoppen med stil. Använd dina FV-spelkort och den bakre kameran till att skapa svindlande höga dykbrädor från vilken platt yta som helst, och håll sedan för näsan och kasta dig ut.    

Håll utkik efter: Dolda faror! Om Diver Dan skadas måste du spendera de surt förvärvade prispengarna på läkarbesök.

Skaffa de här fantastiska spelen i butik eller på PlayStation Store, och njut av ett helt oförglömligt sportår.

0 Kudos
Reply
LABELS:

Tw_logo.pngyt_logo.png
View our house rules for posts
Post Reply Update Reply Cancel
View our house rules for posts
Post Reply Update Reply Cancel