ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θέλετε να έρθετε στην παρέα μας;

Κάντε εγγραφή για να συνεχίσετε

  • 7

    Νέα μηνύματα την τελευταία ώρα

  • Λάβετε απάντηση μέσα σε λίγα λεπτά

  • 92%

    92% ποσοστό απαντημένων μηνυμάτων

Accepted Solution

View Original

Το πρόβλημα επιλύθηκε

Προβολή αρχικού θέματος
10 Δεκ 2015
Από athanasios_osfp

athanasios_osfp

  • Offline
95%
06 Rank
ΠΡΟΟΔΟΣ

PS4 Game: McDROID

0 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 260 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ 10-12-2015
10 Δεκ 2015
Από athanasios_osfp


"Γεια σας, είμαι ο Jakub από τη Grip Games και θέλω να σας παρουσιάσω το νέο μας παιχνίδι - το McDroid, έρχεται στο PS4 στις αρχές του 2016. Συνδυάζει δράση και tower-defense στοιχεία, και έχει αναπτυχθεί από τη σούπερ-δημιουργική ομάδα Elefantopia.


Παίζετε ως ένα χαριτωμένο μικρό ρομπότ - που ονομάζεται (σωστά μαντέψατε) McDroid - το οποίο προσγειώθηκε αναγκαστικά σε έναν εξωγήινο πλανήτη και θα πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό του ενάντια σε αμέτρητα κύματα εχθρών και παράλληλα να επισκευάσει το πλοίο του και να θεραπεύσει τον πλανήτη.


Το McDroid έχει δύο σημαντικά χαρακτηριστικά - το ένα είναι η μοναδική, πολύχρωμη του εμφάνιση, και το άλλο είναι ο συνδυασμός tower-defense gameplay με action gameplay.


mc1.jpgmc2.jpg


Ξεκινώντας με το τελευταίο, θα είστε σε θέση να φτιάξετε διάφορα όπλα, όπως λέιζερ, εκτοξευτές πυραύλων και κανόνια Tesla και είτε να τα τοποθετήσετε σε στατικούς πυργίσκους, ή να τα έχετε στην πλάτη σας και να τα χρησιμοποιήσετε ως παραδοσιακά όπλα. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε αυτόματα όπλα που θα προστατεύουν ένα τμήμα της περιοχής, ενώ εσείς θα προστατεύετε ένα άλλο μέρος της.


Θα πρέπει να φυτέψετε πόρους και να τους συλλέξετε (και να τους προστατέψετε!), θα βρείτε blueprints και θα ανακαλύψετε νέα όπλα, και επίσης θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε side-kicks καθώς παίζετε, τα οποία θα σας δώσουν την ευκαιρία να βρίσκεστε σε περισσότερα μέρη ταυτόχρονα.


mc3.jpg


Το γενικότερο στυλ του παιχνιδιού είναι επίσης πολύ σημαντικό. Το χαριτωμένο τοπίο μπορεί να μετατραπεί πολύ γρήγορα σε εφιάλτη. Ενώ το McDroid είναι διαθέσιμο για όλους τους παίκτες, μπορείτε επίσης να αναμένετε μια πραγματική πρόκληση στα τελευταία levels καθώς εχθρικά έντομα θα σας επιτεθούν με ό,τι έχουν. Αλλά το παιχνίδι πάντα έχει μια ιδιόμορφη αίσθηση χιούμορ και παιχνιδιάρικης διάθεσης.


Τσεκάρετε το τρέιλερ και τις εικόνες για να έχετε μία ολοκληρωμένη εικόνα για το McDroid. Για να δείτε περισσότερα από το παιχνίδι, ακολουθείστε το PlayStation Blog και επίσης τσεκάρετε το site του παιχνιδιού και το Twitter μας!"


mc4.jpgmc5.jpg

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
LABELS: PS4

I won't scatter your sorrow to the heartless sea...
I will always be with you...Δείτε τους κανονισμούς μας για τα posts
Απάντηση σε post Ανανέωση απάντησης Ακύρωση
Δείτε τους κανονισμούς μας για τα posts
Απάντηση σε post Ανανέωση απάντησης Ακύρωση