ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θέλετε να έρθετε στην παρέα μας;

Κάντε εγγραφή για να συνεχίσετε

  • 15

    Νέα μηνύματα την τελευταία ώρα

  • Λάβετε απάντηση μέσα σε λίγα λεπτά

  • 92%

    92% ποσοστό απαντημένων μηνυμάτων

Accepted Solution

View Original

Το πρόβλημα επιλύθηκε

Προβολή αρχικού θέματος
25 Νοέ 2015
Από athanasios_osfp

athanasios_osfp

  • Offline
95%
06 Rank
ΠΡΟΟΔΟΣ

PS4 Game: Tharsis

[ Τροποποιήθηκε ]
1 ΑΠΑΝΤΗΣΗ 332 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ 25-11-2015
25 Νοέ 2015
Από athanasios_osfp


Είναι Παραμονή της Ημέρας των Ευχαριστιών, που σημαίνει ότι όλα τα αγόρια και τα κορίτσια εδώ στις ΗΠΑ θα πρέπει να ξυπνήσουν νωρίς αύριο για να ανοίξουν τα δώρα με όλους τους αγαπημένους τους. Έτσι, ας επικεντρωθούμε αντ 'αυτού σε μια από τις πιο όμορφες παραδόσεις της Παραμονής της Ημέρας των Ευχαριστιών: η ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας των παιχνιδιών. Μας τιμά πολύ το γεγονός ότι το PlayStation μας έχει προσκαλέσει να λάβουμε μέρος στις εκδηλώσεις του τρέχοντος έτους, και είμαστε ενθουσιασμένοι που επιτέλους είμαστε σε θέση να σας πούμε ότι το Tharsis έρχεται στο PS4 στις 12 Ιανουαρίου.

 

Για εσάς που μόλις ακούσατε γι 'αυτό,το Tharsis είναι ένα turn-based παιχνίδι στρατηγικής για την πρώτη αποστολή της ανθρωπότητας στον Άρη. Είναι μια σημαντική αποστολή, και όχι μόνο λόγω της δυνατότητάς της να αυξήσει σημαντικά τις γνώσεις μας για τον κόκκινο πλανήτη. Αυτή η αποστολή είναι η προσπάθεια της ανθρωπότητας να εντοπίσει την πηγή ενός μυστηριώδους σήματος που εκπέμπεται από τον κόκκινο πλανήτη.

 

Αν σας πούμε περισσότερα από αυτό θα χαλάσει όλη την εμπειρία, έτσι ελπίζουμε ότι αυτό είναι αρκετό για να κεντρίσει το ενδιαφέρον σας.


Αρχίσαμε να εργαζόμαστε για το Tharsis περισσότερο από δύο χρόνια πριν, όταν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα φυσικό πρωτότυπο αποτελούμενο από ζάρια, χαρτί, και πολλή αγάπη. Περάσαμε πολύ χρόνο σε αυτό το στάδιο της ανάπτυξης, για να διασφαλίσουμε ότι είχαμε καταλήξει σε ένα παιχνίδι στρατηγικής που ήταν Α) ενδιαφέρον σε μηχανικό επίπεδο και Β) σε αντίθεση με οτιδήποτε άλλο υπάρχει στην αγορά.

 

Μόλις θεωρήσαμε ότι διασφαλίσαμε αυτά τα σημεία, συνεχίσαμε δουλεύοντας στο να μετατρέψουμε το παιχνίδι από φυσικό (physical) σε ψηφιακό (digital). Πολλά στο παιχνίδι έχουν αλλάξει από αυτές τις πρώτες ημέρες, αλλά οι βασικοί μηχανισμοί του (ρίψη ζαριών, δυναμικά "καταστροφικά" γεγονότα, κλπ) παραμένουν αναλλοίωτα.


th1.jpgth2.jpg


H ανάπτυξη του Tharsis ήταν τίποτα λιγότερο από μια "έκρηξη", αλλά επίσης, σε μεγάλο μέρος της συναντήσαμε δυσκολίες. Όταν κάποιος δημιουργεί ένα επιτραπέζιο παιχνίδι - ψηφιακό ή όχι - θα σας πει ότι η φάση «εξισορρόπησης» στην ανάπτυξη του μπορεί πραγματικά να είναι μεγάλης διαρκειας. Είναι μία διαδικασία δοκιμής και λάθους (trial and error) έτσι ώστε να καταλήξεις στο τι ταιριάζει στην συνολική εικόνα του παιχνιδιού. Όμως, παρά τη δυσκολία του, είναι κάτι που αξίζει όσο περισσότερο χρόνο και προσοχή μπορεί να διαθέσει κάποιος.

 

Χωρίς την κατάλληλη εξισορρόπηση, οι παίκτες της Monopoly θα ήταν σε θέση να περάσουν το Go και να συλλέγουν $ 200 στο δρόμο τους προς τη φυλακή. Χωρίς την κατάλληλη εξισορρόπηση, οι ιπποπόταμοι του Hungry Hungry Hippos κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ήταν τόσο πεινασμένοι. Αυτός είναι ο λόγος που πήραμε την απόφαση να χρησιμοποιήσουμε όλο το χρόνο που χρειαζόμασταν για να προχωρήσουμε σωστά, ο οποίος συνέβη να είναι δύο χρόνια. Δύο χρόνια αντιστοιχούν στο χρονικό διάστημα της τροχιάς περιφοράς του Άρη γύρω από τον Ήλιο.

 

Σύμπτωση? Εντελώς, αλλά δε παύει να είναι ενδιαφέρουσα.


th3.jpg


Υπάρχουν ακόμη πολλά για το Tharsis που δεν τα έχουμε συζητήσει εδώ. Είναι ένα πολύπλοκο, systems-heavy παιχνίδι, και έτσι θέλουμε να πάρουμε το χρόνο μας για να σας το παρουσιάσουμε. Μείνετε συντονισμένοι στο Twitter μας, στο Facebook, και στην ιστοσελίδα μας για περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με το παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένου ενός downloadable φυλλαδίου οδηγιών που θα σας μετατρέψει σε ένα επαγγελματία Video Game Aστροναύτη σε χρόνο μηδέν.


Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
LABELS: PS4

I won't scatter your sorrow to the heartless sea...
I will always be with you...Δείτε τους κανονισμούς μας για τα posts
Απάντηση σε post Ανανέωση απάντησης Ακύρωση

Accepted Solution

View Original

Το πρόβλημα επιλύθηκε

Προβολή αρχικού θέματος
MVP
07
/16

GeoKos4

  • MVP
  • Offline
97%
07 Rank
ΠΡΟΟΔΟΣ
GeoKos4
Αποδεκτή Λύση

Αύριο το official release στο steam για το Tharsis!

 

Check την σελίδα του στο Steam store:

 

Tharsis

0 Kudos

PS4 Game: Tharsis

Δείτε τους κανονισμούς μας για τα posts
Απάντηση σε post Ανανέωση απάντησης Ακύρωση