pdc6.login_prompt.upper_title

pdc6.login_prompt.lower_title

  • 78

    pdc6.login_prompt.new_messages_in_last_hour

  • pdc6.login_prompt.response_within_minutes

  • 92%

    pdc6.login_prompt.percent_responded_to

Accepted Solution

View Original

pdc6.thread.problem_solved

pdc6.thread.view_original_post
22 joulu 2011
pdc6.first_thread.by
82%
09 pdc6.thread.avatar.rank
pdc6.thread.avatar.progress

Tervetuloa Game Awards 2011 -kategoriaan!

0 Vastaukset 169 Näytöt Created 22-12-2011
22 joulu 2011
pdc6.first_thread.by

Hei!

 

Tervetuloa Game Awards -kategoriaan!

 

Game Awards -tapahtumassa äänestetään, mikä yhteisöjen mielestä on ollut parasta PlayStation-maailmassa tänä menneenä vuotena. Suomen yhteisö on nyt ensi kertaa mukana.

 

Tapahtuma jaetaan kahteen tasoon:

 

  1. Ehdokkaiden nimeäminen: Voit valita yhden ehdokkaan jokaiseen kategoriaan nimeämällä haluamasi ehdokkaan kyseisen kategorian omassa viestiketjussa. 10 eniten ehdotettua kohdetta pääsee eteenpäin äänestystasolle.
  2. Äänestys: Jotta voit äänestää, sinun pitäisi olla rekisteröitynyt yhteisön jäsen vähintään 2 viikon ajan. Jokainen viestiketju tulee sisältämään ehdokasviestit, ja sinun tulee antaa Kehu sen ehdokkaan viestiin, jota haluat äänestää. Siinä se!

Tarvitset PSN-tilin, jotta voit äänestää. Voit luoda tilin PS3-konsolin avulla, Wi-Fi PSP:n avulla tai Sony entertainment network -nettisivulla.

 

Äänestysprosessi tulee tapahtumaan seuraavasti:

 

  • Ehdokkaaksi nimittäminen alkaa maanantaina 9. tammikuuta klo 14:00 Suomen aikaa (12:00 pm GMT).
  • Ehdokkaaksi nimittäminen sulkeutuu maanantaina 23. tammikuuta klo 14:00 Suomen aikaa (12:00 pm GMT).
  • 10 finalistia jokaisesta kategoriasta.
  • Äänestys alkaa perjantaina 27. tammikuuta klo 14:00 Suomen aikaa (12:00 pm GMT).
  • Äänestys päättyy perjantaina 3. helmikuuta klo 14:00 Suomen aikaa (12:00 pm GMT).
  • Voittajat julkaistaan maanantaina 6. helmikuuta klo 19:00 Suomen aikaa (17:00 pm GMT).

 

 

0 kehua
Vastaus