ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θέλετε να έρθετε στην παρέα μας;

Κάντε εγγραφή για να συνεχίσετε

  • 38

    Νέα μηνύματα την τελευταία ώρα

  • Λάβετε απάντηση μέσα σε λίγα λεπτά

  • 92%

    92% ποσοστό απαντημένων μηνυμάτων

Accepted Solution

View Original

Το πρόβλημα επιλύθηκε

Προβολή αρχικού θέματος
17 Απρ 2014
Από Zontas-GR

Zontas-GR

  • Award Winner
  • Offline
91%
08 Rank
ΠΡΟΟΔΟΣ

The Last of Us: Grounded Bundle DLC

[ Τροποποιήθηκε ]
0 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 1.072 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ 17-04-2014
17 Απρ 2014
Από Zontas-GR

 

To  τρίτo και τελευταίο DLC του The Last of Us είναι εδώ. Ας δούμε με μια ματιά τι περιλαμβάνει το  Grounded Bundle..

 

Nέα τρόπαια και ένα μείγμα από single player και multiplayer περιεχόμενο σας περιμένουν σε αυτό το DLC. To Grounded Bundle DLC θα είναι η σημαντικότερη πρόκληση που θα αντιμετωπίσετε ποτέ, καθώς θα προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε το campaign για έναν παίκτη του The Last of Us. Το AI είναι αμείλικτo, έξυπνo και βάναυσo - η επιβίωση θα είναι σχεδόν αδύνατη. Το  "Completed Grounded Mode" θα μπορούσε να είναι ένα από τα πιο δύσκολα τρόπαια θα κερδίσετε ποτέ.

 

 

Το  Reclaimed Territories Map Pack περιλαμβάνει  τέσσερις νέους χάρτες: Wharf, Capitol, Coal Mine, και Water Tower. Ο κάθε χάρτης περιλαμβάνει ένα σύνολο από τρόπαια και τοποθεσίες που θα είναι μεν γνώριμες αλλά ταυτόχρονα άγνωστες στους παίκτες που παίζουν κυρίως το campaign για έναν παίκτη. Η έξυπνη χρήση της αναρρίχησης, του stealth, και όλων των τεχνικών επιβίωσης σας θα είναι ουσιαστικής σημασίας για τον έλεγχο αυτών των χαρτών.

 

 

Wharf

 

Τοποθετημένο στις σκουριασμένες αποβάθρες όπου ο Joel  συνάντησε τον Robert, ο Wharf χάρτης διαθέτει στενούς διαδρόμους, δύο σημεία για ελεύθερους σκοπευτές, και ένα γιγαντιαίο πλοίο. Είναι γεμάτo από ευκαιρίες για αναρρίχηση, και stealth.


Capitol

 

Ο συγκεκριμένος χάρτης βρίσκεται στη Βοστώνη και προσφέρεται για gameplay σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. 


Coal Mine

 

Το ανθρακωρυχείο βρίσκεται στο Κολοράντο, το Coal Mine ουσιαστικά είναι ένας χειμερινός χάρτης με εγκαταλελειμμένα κτίρια. Είναι ένας μεγάλος χάρτης με μεγάλη ορατότητα  και μια γέφυρα, ένας συνδυασμός που είναι το τέλειο μέρος για τους ελεύθερους σκοπευτές. Η χιονοθύελλα αλλάζει δυναμικά το οπτικό πεδίο, οπότε να είστε σε εγρήγορση.


Water Tower

 

Ο Water Tower χάρτης τοποθετείται στο Lincoln, PA και  περιλαμβάνει δύο κύριους σταθμούς ελέγχου και ορισμένα σημεία που προσφέρονται για θανατηφόρες μάχες πρόσωπο με πρόσωπο. Είναι ένας χάρτης  με λίγους εσωτερικούς χώρους και πολύ μοναδικό φωτισμό. Μπορεί να φαίνεται ανοιχτός, αλλά είναι πραγματικά ένας "σφιχτός" χάρτης που είναι τέλειος για  μάχη σώμα με σώμα.

 


 

Νέα όπλα και νέες δεξιότητες επιβίωσης έρχονται ως μέρος του Grounded Bundle DLC. Όλα τα νέα όπλα και οι δεξιότητες είναι διαθέσιμα για να τα δοκιμάσετε πριν το αγοράσετε ως μέρος των νέων προκαθορισμένων load outs. Το Survivalist Weapon Bundle  περιλαμβάνει τέσσερα νέα όπλα: Specter, Double Barrel, Enforcer, και Launcher. Αυτά τα όπλα έχουν πολύ μοναδικά χαρακτηριστικά, ώστε να προσφέρουν νέα στυλ παιχνιδιού που ταιριάζουν στα υπάρχοντα Factions του παιχνιδιού.

 

 Survivalist Weapon Bundle
         Specter     

Ένα τουφέκι με ενωματωμένο σιγαστήρα που σας ταιριάζει, αν το στυλ σας είναι ένας stealth κυνηγός. Η αγορά του ξεκλειδώνει αυτό το όπλο για χρήση σε Custom Loadout σας. Εξοπλιστείτε με τα loadouts και στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε αντικείμενα εντός του παιχνιδιού για να το αγοράσετε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Double Barrel       Πρόκειται για ένα θανατηφόρο,  κυνηγετικό όπλο με διπλή κάνη. Μόνο 1  loadout. Η αγορά του ξεκλειδώνει αυτό το όπλο για χρήση σε Custom Loadout σας. Εξοπλιστείτε με τα loadouts και στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε αντικείμενα εντός του παιχνιδιού για να το αγοράσετε κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Enforcer   Ένα εξαιρετικά ακριβές πιστόλι, αλλά θα σας κοστίσει ένα επιπλέον loadout.
Launcher    Ένα όπλο που εκτοξεύει ένα πλήθος από μικρά, σε μέγεθος, εκρηκτικά. Η αγορά του ξεκλειδώνει αυτό το όπλο για χρήση σε Custom Loadout σας. Εξοπλιστείτε με τα loadouts και στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε αντικείμενα εντός του παιχνιδιού για να το αγοράσετε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Δύο Survival Skills Bundles,  τοSituational Survival Skills Bundle και το Professional Survival Skills Bundle, περιλαμβάνονται επίσης εάν έχετε στην κατοχή σας το season pass. Αυτές οι δεξιότητες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε το αγαπημένο σας στυλ παιχνιδιού.

 

Situational Survival Skills BundleΞεκλειδώνει τέσσερις δεξιότητες επιβίωσης που θα σας βοηθήσουν να πάρετε την καλύτερη απόφαση επιβίωσης σε οποιαδήποτε κατάσταση. Το πακέτο περιλαμβάνει τις δεξιότητες: Agility, Awareness, Fortitude και Scavenger.
AgilityΣκαρφαλώστε και προχωρήστε πιο γρήγορα ενώ είστε σκυμένοι  από ό, τι προχωρούσατε προηγουμένως. Στο επίπεδο 3 θα είναι σχεδόν αδύνατο να σας ακούσει κανείς, ενώ κινείστε. 
AwarenessΔείτε τα nametags του εχθρού προτού να δούνε το δικό σας και τα nametags του εχθρού παραμένουν στην οθόνη για μερικά δευτερόλεπτα, όταν δέχεστε πυρά.
FortitudeΑναβαθμιστείτε αυτό το επίπεδο και θα σας βοηθήσει να επιβιώσετε περισσότερο, όπως θα σας πάρει περισσότερο χρόνο για να αρχίσετε να αιμορραγείτε, θα σέρνεστε πιο γρήγορα, και θα έχετε περισσότερη υγεία. Σε υψηλότερα επίπεδα θα ξεκινάτε με ένα επιπλέον πακέτο για την υγεία, και να κερδίσετε επιπλέον τμήματα κάθε φορά που θα επουλωθούν. 
ScavengerΑυτόματα λάβετε πυρομαχικά και προμήθειες και να δείτε να αυξάνονται τα αντικείμενα που ρίχνουν οι αντίπαλοι με αυτή τη δεξιότητα. Στο επίπεδο 3 εχθρούς μερικές φορές μπορεί να τύχει να σας πέσει ένα τυχαίο συστατικό για crafting.

 

Professional Survival Skills BundleΞεκλεiδώστε τέσσερις δεξιότητες επιβίωσης που θα σας κάνουν ακόμα πιο θανατηφόρους. Το πακέτο περιλαμβάνει τις εξής δεξιότητες: Gunslinger, Bomb Expert, Executioner και Damage Marker. 
Gunslinger Εξοπλίστε με αυτήν την ικανότητα για να ξεκινάτε κάθε φορά με περισσότερα πυρομαχικά για το πιστόλι καθώς αναβαθμίζετε αυτή τη δεξιότητα.
Bomb ExpertΟι βόμβες σας θα εκρήγνυνται πιο γρήγορα ενώ θα είστε απρόσβλητοι από τις βόμβες καπνού, καθώς ανεβάζετε επίπεδο γι' αυτήν την ικανότητα. 
Executioner Αν το στυλ του παιχνιδιού σας είναι όσο υψηλότερος είναι ο κίνδυνος, τόσο μεγαλύτερη η ανταμοιβή, τότε αυτή είναι η ικανότητα που θέλετε. Κερδίστε περισσότερα μέρη για shiv kills και ειδικές εκτελέσεις, και πάρτε επιπλέον shiv χρήσεις κάθε φορά που θα δημιουργήσετε ένα shiv. 
Damage MarkerΕίστε καλοί στο να πετυχαίνετε τους στόχους σας; Αυτή είναι η δεξιότητα για σας, θα "μαρκάρει" αυτόματα τους εχθρούς σας που έχτε χτυπήσει και θα κερδίζετε τα διπλά υλικά για crafting.

 

Τέλος, για όσους δεν έχουν season pass, θα μπορούν να πάρουν ένα νέο όπλο - το Full Auto-Rifle - δωρεάν. Αυτό είναι ένα πλήρως αυτόματο, τροποποιημένο τουφέκι  που είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Είναι το τέλειο όπλο εξίσου για τους παίκτεες που είναι νέοι σε Factions αλλά και πιο έμπειρους παίκτες.

 

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ι have a dream...Future is almost here
Δείτε τους κανονισμούς μας για τα posts
Απάντηση σε post Ανανέωση απάντησης Ακύρωση
Δείτε τους κανονισμούς μας για τα posts
Απάντηση σε post Ανανέωση απάντησης Ακύρωση