pdc6.login_prompt.upper_title

pdc6.login_prompt.lower_title

 • 57

  pdc6.login_prompt.new_messages_in_last_hour

 • pdc6.login_prompt.response_within_minutes

 • 92%

  pdc6.login_prompt.percent_responded_to

Accepted Solution

View Original

pdc6.thread.problem_solved

pdc6.thread.view_original_post
28 heinä 2011
pdc6.first_thread.by
82%
09 pdc6.thread.avatar.rank
pdc6.thread.avatar.progress

Yhteisön säännöt

[ Muokattu ]
0 Vastaukset 6 409 Näytöt 28-04-2013
28 heinä 2011
pdc6.first_thread.by

Tervetuloa suomenkieliselle PlayStation-foorumille!

 

Jotta yhteisö pysyisi mukavana paikkana, muistathan käyttäytyä tämän yhteisöoppaan sekä eu.playstation.com-sivuston käyttöehtojen mukaisesti.

 

 

 Yhteisön säännöt

 

 1. Kunnioita yhteisön muita jäseniä; älä luo keskusteluja, jotka pelottavat, kiusaavat tai loukkaavat muita ihmisiä. Kiellettyä on myös online-ahdistelu ja -häirintä, kuten trollaaminen, vihamieliset kommentit ja toisena henkilönä esiintyminen.

  Trollaaminen tarkoittaa tarkoituksellista provosoivien, negatiivisten tai kyseenalaisten viestien luontia keskusteluihin tai foorumille. Tällaisten viestien tarkoituksena on aiheuttaa tahallaan mahdollisimman paljon häiriötä ja riitaa, tai saada trollaajalle itselleen huomiota. Trollaajat yrittävät usein nolata muita foorumin jäseniä tai houkutella heitä rikkomaan sääntöjä. Trollaajia ei kannata provosoida; heidän viesteihinsä kannattaa yleensä olla vastaamatta mitään.

 2. Jotta PlayStation-foorumi pysyisi ystävällismielisenä ympäristönä, kiroilu ja rivoukset ovat kiellettyjä. Kiellettyä on myös kirosanoja sisältävien akronyymien käyttö, sekä yritykset tahallaan kiertää foorumilla käytössä olevien automaattisten törkyfiltterien käyttö.

 3. Älä kirjoita foorumille mitään syrjivää, törkeää tai loukkaavaa kuten rasistista, seksististä, pornografista, rienaavaa, rivoa, halventavaa, vihamielistä tai uhkaavaa sisältöä. Myös linkit kyseenalaisille nettisivuille sekä shokeeraavat kuvat ovat kiellettyjä.

 4. Ethän käytä foorumia “huijareiden” paljastukseen ja nolaamiseen tai aloita kampanjoita muiden foorumin käyttäjien häätämiseksi. Voit raportoida pelien sisällä huomaamasi huijarit Grief Reporting -sivultamme ja ilmoittaa meille mahdollisista foorumin väärinkäyttäjistä painamalla jokaisen keskusteluviestin viereltä löytyvää ”Raportoi sopimattomasta sisällöstä” (Report inappropriate content) -linkkiä. Huomaathan, että linkki on näkyvissä vain, jos olet kirjautuneena sivulle.

 5. Spämmäys ja turhan tiheä viestittely on kiellettyä; toki foorumia saa käyttää niin paljon kuin haluaa, mutta järjen käyttö on sallittua. Vältäthän luomasta tuplaviestejä ja useita samanlaisia viestiketjuja.

 6. Ketjukirjeiden, raha-anomuksien, pyramidihuijauksien ja mainosten lähettäminen foorumille on kiellettyä. Jos haluat mainostaa omaa nettisivuasi, laitathan siitä pienen linkin allekirjoitukseesi sen sijaan, että aloittaisit siitä kokonaan uuden keskustelun.

 7. Älä kirjoita foorumille mitään viestejä, jotka sisältävät laittomien aktiviteettien kuten huumeiden käytön, piratismin, ”kräkkitiedostojen" ja waretuksen yms. tukemista tai suvaitsemista.

 8. Älä luo foorumilla mitään herjaavaa tai häpäisevää sisältöä.

 9. Älä kirjoita foorumille mitään tekijänoikeuden alaista materiaalia (poikkeuksena materiaali, jonka tekijänoikeus kuuluu SCEE:lle). Tämä tarkoittaa esimerkiksi julkaistuja kirjoja, lehtiä, pelien ohjeita yms.

 10. Omaa turvallisuuttasi ajatellen, ethän koskaan anna foorumilla yksityisiä tietojasi kenellekään, erityisesti PlayStation Network -sisäänkirjautumistunnustasi (PlayStation Network Sign-In ID), sukunimeäsi, postiosoitettasi, koulusi nimeä tai puhelinnumeroasi. Pidä salassa myös muut yksityiset tiedot, joista sinut voi tunnistaa. Älä myöskään paljasta kenenkään muun henkilön yksityistietoja. Huom! SCEE:n työntekijät eivät koskaan kysy sinulta PSN-sisäänkirjautumistunnustasi tai salasanaa.

 11. Yhteisötiimimme poistaa suuret kuvat, jotka latautuvat hyvin hitaasti tai rikkovat foorumin sommittelun. Jotta hienoja kuviasi ei poisteta, muistathan ottaa seuraavat kuvaohjeistukset huomioon:

  • Käyttäjäkuvien ei tule olla suurempia kuin 30kt ja 80 x 80 pikseliä.
  • Allekirjotuskuvien ei tule olla suurempia kuin 150kt.
  • Allekirjoituksissa tai viesteissä olevien muiden kuvien ei kannata olla leveydeltään suurempia kuin 550 pikseliä, jotta kuva näkyisi kokonaan eikä katkea reunasta.

   Jos kuitenkin haluat käyttää viestissäsi kuvaa, jonka leveys on suurempi kuin 550 pikseliä, tai sen tiedostokoko on hyvin suuri, laitathan viestiin mieluummin linkin kuvaan.

 

Nämä säännöt pätevät kaikkiin PlayStation-foorumialueille lähetettyihin kuviin, teksteihin ja linkkeihin.

 

Voit auttaa meitä pitämään tämän paikan ystävällismielisenä raportoimalla sääntöjenvastaisesta toiminnasta tai sisällöstä käyttämällä “Raportoi sopimattomasta sisällöstä” (Report inappropriate content)  -painiketta.

 

Jos rikot näitä sääntöjä joko tarkoituksella tai vahingossa, valvoja voi muuttaa tai poistaa luomasi sisällön. Jatkuva tai ylenmääräinen häiriköinti saattaa johtaa väliaikaiseen tai jopa pysyvään foorumin käyttökieltoon. Nämä säännöt eivät kata aivan kaikkea, joten mainittakoon vielä tässä lopussa, että pidätämme oikeuden poistaa mitä tahansa sisältöä tai hyllyttää käyttäjätilisi ilman etukäteisilmoitusta ja oman harkinnamme mukaisesti.

 

Kiitos, että tutustuit näihin sääntöihin.

 

 

Vastaus