ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θέλετε να έρθετε στην παρέα μας;

Κάντε εγγραφή για να συνεχίσετε

 • 28

  Νέα μηνύματα την τελευταία ώρα

 • Λάβετε απάντηση μέσα σε λίγα λεπτά

 • 92%

  92% ποσοστό απαντημένων μηνυμάτων

Accepted Solution

View Original

Το πρόβλημα επιλύθηκε

Προβολή αρχικού θέματος
13 Μάι 2016
Από VasilisR_T

VasilisR_T

 • MVP
 • Offline
94%
09 Rank
ΠΡΟΟΔΟΣ

[Community Review] Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη

[ Τροποποιήθηκε ]
37 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 1.838 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ 14-11-2016
13 Μάι 2016
Από VasilisR_T

Θετικά pros.jpg
- Καταιγιστικό σενάριο
- Νέοι platforming μηχανισμοί
- Εξυπνότερη AI
- Μεγάλη διάρκεια και replayability
- Ευρύτερος κόσμος
- Τα καλύτερα γραφικά τίτλου έως τώρα στο PS4
- "Θρυλικό" cast
- Ελληνικοί υπότιτλοι
 cons.jpg
Αρνητικά
- Απουσία/μικρή δυσκολία γρίφων
- Προσωπικά περίμενα καλύτερο κλείσιμο στην ιστορία του Nathan

 

 

uncharted-1.jpg


Στις 19 Νοεμβρίου 2007 η σειρά Uncharted μπήκε στην ζωή μας. Γνωρίσαμε για πρώτη φορά τον Nathan Drake, έναν χαρακτήρα που μέσω του χιούμορ του κατάφερνε να αντιμετωπίσει κάθε δύσκολη κατάσταση και να προσπεράσει κάθε εμπόδιο στην αναζήτηση μιας χαμένης πόλης ή ενός μυθικού θησαυρού. Ενός ήρωα που έγινε σύμβολο της οικογένειας του PlayStation και αγαπήθηκε από όλους τους παίκτες παγκοσμίως, δίνοντας με τον τίτλο που πρωταγωνιστεί πνοή στα action-adventure και διαφοροποιώντας τον εαυτό του από το Tomb Raider, το μέχρι τότε apex αυτού του είδους.

Μετρώντας μέχρι πρότινος 3 βασικά παιχνίδια στο PS3, 1 prequel στο PS Vita και μια HD remastered συλλογή στο PS4, η Naughty Dog με το Uncharted 4: A Thief's End (Το Τέλος Ενός Κλέφτη) έρχεται να μας θυμίσει πως "όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν". Από αυτόν τον κανόνα δεν λείπει ούτε ο Nate, ο οποίος θα μας απασχολήσει για τελευταία φορά πριν κλείσει το κεφάλαιο της φαντασμαγορικής ιστορίας του.


Το Uncharted 4 ανοίγει με μια μικρή αλλά εντυπωσιακή σεκάνς από ένα chapter αργότερα στην ιστορία. Ο Nathan Drake οδηγάει μια βάρκα, ενώ μαζί του βρίσκεται ο Sam, ένας χαρακτήρας για τον οποίον θα αναφερθώ σε λίγο. Το δίδυμο καταδιώκεται από βάρκες μιας ομάδας μισθοφόρων στην πορεία του προς ένα νησί, με αποτέλεσμα στο τέλος να συγκρουστούν με ένα εχθρικό σκάφος και να χαθούν στην θάλασσα...

Μεταφερόμαστε αρκετά χρόνια πίσω, σε έναν έφηβο Nathan που κατοικεί σε ένα ορφανοτροφείο. Από την απέναντι στέγη μια φιγούρα κάνει σήματα Μορς με έναν φακό. Ο Nathan φεύγει κρυφά από το κτίριο μέσα στην νύχτα, φτάνοντας στο σημείο που βρίσκεται ο Sam, ο οποίος μας φανερώνεται ως ο μεγάλος αδερφός του Nathan. Μέσω ενός time-skip ταξιδεύουμε σε μια φυλακή του Παναμά και σε έναν Nate που ψάχνει στοιχεία για τον θησαυρού του Henry Avery, ενός πειρατή που διέπραξε την μεγαλύτερη κλοπή στην ιστορία. Σε μια προσπάθεια απόδρασης από την φυλακή ο Sam δέχεται πυρά και πέφτει στο κενό, κάνοντας τον Nathan να πιστεύει πως είναι νεκρός.

Ακόμη ένα time-skip και φτάνουμε στο σήμερα, 15 χρόνια μετά το συμβάν στον Παναμά. Ο Drake εργάζεται σε μια καταδυτική εταιρεία, μακριά από τον κίνδυνο των προηγούμενων περιπετειών του. Στο γραφείο του εμφανίζεται ο Sam, ζητώντας την βοήθειά του και σηματοδοτώντας ουσιαστικά την αρχή της περιπέτειας των αδερφών Drake.

uncharted-2.jpg

Το Uncharted 4: A Thief's End είναι ένα action-adventure shooter τρίτου προσώπου με μερικά puzzle στοιχεία σε διάφορα σημεία. Όπως και με τους προηγούμενους τίτλους της σειράς, κύριο στοιχείο του gameplay είναι το platforming, καθώς αμέτρητες φορές ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσετε απαιτεί να πιαστείτε από βράχια ή τοίχους για να προχωρήσετε. Μια νέα και καλοδεχούμενη προσθήκη στον τομέα αυτόν είναι το grappling hook, ένας γάντζος που θα σας βοηθήσει να καλύψετε μεγαλύτερες αποστάσεις ή να φτάσετε σε υψηλότερα/χαμηλότερα σημεία. Κύριο συστατικό στην επιτυχημένη συνταγή της Naughty Dog είναι και ο shooter/melee τομέας, καθώς θα έρθετε αντιμέτωποι πολλές φορές με ορδές των μισθοφόρων της Shoreline, από απλούς "gunmen" που μπορείτε να ξεπαστρέψετε με λίγες σφαίρες ή με 2-3 μπουνιές σε καλύτερα εξοπλισμένους στρατιώτες με πανοπλίες, snipers, ρουκετοβόλα κλπ.

Τα όπλα που έχει ο Nathan στην διάθεσή του είναι παραλλαγές αυτών από τα προηγούμενα παιχνίδια, χωρίς κάποια ιδιαίτερη διαφοροποίηση στην ζημιά που κάνουν στον αντίπαλο, το οποίο βέβαια εξαρτάται και από τον βαθμό δυσκολίας που έχετε επιλέξει. Σε αυτό το σημείο να πω πως η δυσκολία Crushing είναι τρομαχτικά δυσκολότερη από τις άλλες καταχωρήσεις της σειράς και πολλά σημεία απαιτούν συνεχή κάλυψη και ακρίβεια στο που πυροβολείτε. Απόδειξη αυτού ήταν οι 16.5 ώρες που χρειάστηκα για να ολοκληρώσω τον τίτλο στον ύψιστο βαθμό δυσκολίας, έναντι των 8-9 ωρών που χρειάζονται στο Moderate. Η AI έχει αναβαθμιστεί και τα patterns των εχθρών αλλάζουν ανάλογα με τις δικές σας κινήσεις. Ένας εχθρός για παράδειγμα θα έρθει καταπάνω σας, αναγκάζοντάς σας να βγείτε από κάλυψη και δίνοντας την ευκαιρία στους άλλους να σας πυροβολήσουν.

Αντίστοιχα όμως και οι συντρόφοι σας είναι πιο έξυπνοι και εύστοχοι. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το γεγονός πως είναι άτρωτοι σε damage και να τους αφήσετε να σκοτώσουν 1-2 εχθρούς πριν ξεκινήσετε το δικό σας πιστολίδι. Κάποιες μάχες μπορείτε να τις προσπεράσετε με την χρήση stealth στοιχείων, όπως το να κρυφτείτε μέσα σε πυκνό χορτάρι ή να κάνετε τον γύρο της εκάστοτε περιοχής γραπωμένοι από το χείλος του γκρεμού, όπου αυτό είναι εφικτό. Σε όλες τις δυσκολίες εκτός του Crushing πάνω από τους εχθρούς εμφανίζεται μια μπάρα που γεμίζει καθώς αρχίζουν να σας εντοπίζουν οι εχθροί. Όταν η μπάρα είναι άσπρη έχετε περιθώρια να κινηθείτε χωρίς πρόβλημα. Εάν όμως κιτρινίσει ο εχθρός θα έρθει προς το μέρος σας για να ελέγξει αυτό που είδε/άκουσε. Στην περίπτωση αυτή πρέπει να παραμείνετε ακίνητοι και να πράξετε αναλόγως.

uncharted-3.jpg

Το Uncharted είναι επίσης γνωστό για τους γρίφους του. Στο Uncharted 4 δυστυχώς οι γρίφοι δεν είναι τόσο δύσκολοι και εντυπωσιακοί όσο είχαμε συνηθίσει, ενώ και η εμφάνισή τους είναι αισθητά μειωμένη. Αυτό ίσως οφείλεται στον "ευρύς γραμμικό κόσμο" που έχει δημιουργήσει η Naughty Dog, δίνοντάς σας την επιλογή πολλές φορές να βγείτε από τον κεντρικό δρόμο και να αναζητήσετε θησαυρούς ή στοιχεία για τον Avery και άλλους γνωστούς πειρατές, αυξάνοντας κατακόρυφα το replayability και προσφέροντας ένα ενδιαφέρον backstory. Μάλιστα, εάν αλληλεπιδράσετε με πράγματα ή ανακαλύψετε optional περιοχές πολλές φορές οι συντρόφοι σας θα ξεκινήσουν έναν διάλογο για κάποιο στοιχείο ή μια ιστορία από το παρελθόν που αξίζει να ακούσετε.

Φυσικά η εξερεύνηση στον μεγάλο κόσμο του Uncharted δεν γίνεται μόνο με τα πόδια αλλά και με ένα 4x4 τζιπ που θα βρείτε στην μέση περίπου της ιστορίας και ξανά λίγο πριν το τέλος. Με το τζιπ αυτό θα ανεβείτε λόφους που δεν θα μπορούσατε ειδάλλως, θα φτάσετε πολύ πιο γρήγορα από ένα σημείο Α σε ένα σημείο Β, ενώ η χρήση του είναι και μια καλή ευκαιρία να "ξεφύγετε" από τις συνεχείς εκρήξεις και τις καταστροφές που προκαλεί ο Nate όπου πάει. Κλείνοντας τον τομέα του gameplay, να πω πως για όποιον επιθυμεί υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι και κείμενο στον τίτλο τους οποίους μπορείτε να επιλέξετ ανά πάσα στιγμή από το μενού των ρυθμίσεων.

Η πραγματική απόλαυση όμως του Uncharted 4: A Thief's End βρίσκεται πέραν σεναρίου και gameplay και αφορά τα γραφικά. Κάνενα παιχνίδι δεν δείχνει ωραιότερο στο PS4. Ο ρυθμός ανανέωσης είναι κλειδωμένος στα 30fps, με ελάχιστες πτώσεις σε σημεία εκρήξεων. Το Uncharted μας ταξιδεύει σε γραφικά τοπία της Ιταλίας, χιονισμένα τοπία της Σκωτίας, πεδιάδες με ηφαίστεια στην Μαδαγασκάρη, πειρατικά λημέρια κλπ. Όλα τους μοιάζουν σαν να βγήκαν από τον πραγματικό κόσμο. Το depth of field μας επιτρέπει να παρατηρήσουμε τοπία χιλιόμετρα μακριά από εμάς χωρίς blurring, η βλάστηση της φύσης ζωντανεύει στην οθόνη μας, ενώ τα μοντέλα των πρωταγωνιστών αποτελούν μια επιστήμη από μόνα τους, χρησιμοποιώντας εκατοντάδες χιλιάδες polygons και νέα shaders για τον σχεδιασμό τους. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το Photo Mode που είναι διαθέσιμο από την πρώτη ημέρα μέσω update στον τίτλο θα σας κάνουν να ασχοληθείτε ώρες με την φωτογράφιση και επεξεργασία τοπίων.

Στον ηχητικό τομέα έχουμε να ευχαριστούμε τον πασίγνωστο από τον κινηματογραφικό χώρο Henry Jackman, ο οποίος "κοσμεί" τον τίτλο τόσο με δυνατές μελωδίες όσο και με μια μια μουσική που μαγικά μας θυμίζει πως αυτό είναι το τελευταίο κεφάλαιο στην ιστορία του Nathan Drake. Το cast επιστρέφει ως έχει, με τους Nolan North, Emily Rose και Richard Francis McGonagle στον ρόλο των Nathan Drake, Elena Fisher και Victor Sullivan αντίστοιχα. Μαζί τους έρχεται ο πασίγνωστος Troy Baker στον ρόλο του Sam Drake, χαρίζοντάς μας μια μοναδική εμφάνιση που δένει αμέσως τον παίκτη με τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Baker, ακόμη και όταν πρόκειται για την πρώτη εμφάνισή του στην σειρά.

uncharted-4.jpg

Κλείνοντας το review αυτό δεν μπορώ από το να μην αναπολώ τις στιγμές που πέρασα με τον Nathan και την παρέα του. Από το 2011 που ξεκίνησα εγώ με την σειρά μέχρι χθες που ολοκλήρωσα το Uncharted 4 έρχονται εικόνες τοποθεσιών που επισκέφθηκα μέσα από το Uncharted, έξυπνες ατάκες του Nate κόντρα σε οποιοδήποτε κίνδυνο, στιγμές που ήθελα και εγώ να βγω έξω και να "πάρω τα βουνά" στην αναζήτηση μιας περιπέτειας. Σήμερα κάθομαι και συλλογίζομαι το τέλος της σειράς, το οποίο αν και (προσωπικά πάντα) δεν μου άρεσε, δεν παύει να είναι η αλήθεια. Η ιστορία του Nathan Drake έλαβε τέλος και η Naughty Dog είναι έτοιμη να προχωρήσει παρακάτω με την επόμενη δημιουργία της. Ένα όμως είναι βέβαιο: το Uncharted είναι μια σειρά που θα μείνει στην ιστορία και για την οποία θα μιλάμε όσα χρόνια και αν περάσουν, καταφέρνοντας να δώσει ζωή στο motto του Sir Francis Drake "Sic-Parvis-Magna" ( σε ελεύθερη μετάφραση: το μεγαλείο έρχεται από τα μικρά ξεκινήματα).

Το Uncharted 4: A Thief's End κυκλοφορεί αποκλειστικά στο PS4 από τις 10 Μαϊου 2016 σε retail μορφή ή μέσω του PlayStation Store.

Παρόμοιοι τίτλοι που πρέπει να κοιτάξετε:
tomb-raider.jpg nathan-drake-collection.jpg

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
I don't need a weapon. My friends are my power!

Δείτε τους κανονισμούς μας για τα posts
Απάντηση σε post Ανανέωση απάντησης Ακύρωση

Accepted Solution

View Original

Το πρόβλημα επιλύθηκε

Προβολή αρχικού θέματος
06
/16

iropjohn

 • Offline
92%
06 Rank
ΠΡΟΟΔΟΣ
iropjohn
Αποδεκτή Λύση

Για το μόνο που διαφωνώ είναι που λες ότι εχει τα καλύτερα γραφικά απο παιχνίδι του ps4, έχεις δει κάποιον  τίτλο σε κάποια άλλη πλατφόρμα ή pc που να έχει καλύτερα γραφικά ?

0 Kudos

[Community Review] Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη
Si vis amari ama

Accepted Solution

View Original

Το πρόβλημα επιλύθηκε

Προβολή αρχικού θέματος
MVP
09
/16

VasilisR_T

 • MVP
 • Offline
94%
09 Rank
ΠΡΟΟΔΟΣ
VasilisR_T
iropjohn
Αποδεκτή Λύση

Το PC πάντα θα είναι τουλάχιστον ένα "τσακ" μπροστά στον τομέα των γραφικών. Επίσης δεν ασχολούμαι με pc gaming καθόλου αλλά είμαι σίγουρος πως υπάρχουν παλαιότερα παιχνίδια που είναι το ίδιο ή παραπάνω όμορφα από το Uncharted 4, όσο δύσκολο και αν είναι να το πιστέψεις αυτό. Ίσως το Assassin's Creed: Syndicate, σίγουρα γραφικά νέων παιχνιδιών της EA (Star Wars Battlefront) κλπ...

[Community Review] Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη

I don't need a weapon. My friends are my power!

Accepted Solution

View Original

Το πρόβλημα επιλύθηκε

Προβολή αρχικού θέματος
07
/16

JohnVani18

 • Offline
94%
07 Rank
ΠΡΟΟΔΟΣ
JohnVani18
iropjohn
Αποδεκτή Λύση

Απο τεχνολογικής άποψης ναί, είνα ανώτερο.

Απο γραφικά όχι, όπως και να το κάνουμε. Αν δεις το Rise of the TR θα καταλάβεις.

 

Άψογος Βασίλη! Respect!

[Community Review] Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη

Accepted Solution

View Original

Το πρόβλημα επιλύθηκε

Προβολή αρχικού θέματος
Award Winner
09
/16

ShinYagami13

 • Award Winner
 • Offline
98%
09 Rank
ΠΡΟΟΔΟΣ
ShinYagami13
iropjohn
Αποδεκτή Λύση

διάβασε λίγο καλύτερα τι έχεις γράψει...

διαφωνείς που είπε ότι το παιχνίδι έχει τα καλύτερα γραφικά που έχει δει σε παιχνίδι στο ps4 και τον ρωτάς αν έχει δει παιχνίδι με καλύτερα γραφικά οπουδήποτε αλλού   

δεν βγάζεις νόημα...

αν είχε πεί "έχω δει καλύτερα γραφικά αλλού" τότε θα έβγαινε νόημα αλλά ως έχει δεν

0 Kudos

[Community Review] Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη

 photo ShinYagami_zps1906437d.png

Accepted Solution

View Original

Το πρόβλημα επιλύθηκε

Προβολή αρχικού θέματος
Beta Tester
08
/16

Daflander

 • Beta Tester
 • Offline
93%
08 Rank
ΠΡΟΟΔΟΣ
Daflander
JohnVani18
Αποδεκτή Λύση

@JohnVani18  Όταν λες για το TR μιλάς για την PC κυκλοφορία φαντάζομαι. Αν και δεν μπορώ να κάνω τη σύγκριση τώρα καθώς δεν το έχω παίξει ο ίδιος. Αλλά έχω μικρές αμφιβολίες αν έδειχναν καλύτερα τα textures τώρα που το ξανασκέφτομαι. 

 

0 Kudos

[Community Review] Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη

[ Τροποποιήθηκε ]

Follow me!Accepted Solution

View Original

Το πρόβλημα επιλύθηκε

Προβολή αρχικού θέματος
MVP
09
/16

VasilisR_T

 • MVP
 • Offline
94%
09 Rank
ΠΡΟΟΔΟΣ
VasilisR_T
ShinYagami13
Αποδεκτή Λύση

Εννοεί ότι το Uncharted 4 έχει τα καλύτερα γραφικά γενικά σε videogame και διαφωνεί που το έχω "περιορίσει" αυτό μόνο στο PS4.

0 Kudos

[Community Review] Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη

I don't need a weapon. My friends are my power!

Accepted Solution

View Original

Το πρόβλημα επιλύθηκε

Προβολή αρχικού θέματος
MVP
09
/16

VasilisR_T

 • MVP
 • Offline
94%
09 Rank
ΠΡΟΟΔΟΣ
VasilisR_T
JohnVani18
Αποδεκτή Λύση

Thanks!

0 Kudos

[Community Review] Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη

I don't need a weapon. My friends are my power!

Accepted Solution

View Original

Το πρόβλημα επιλύθηκε

Προβολή αρχικού θέματος
Award Winner
09
/16

ShinYagami13

 • Award Winner
 • Offline
98%
09 Rank
ΠΡΟΟΔΟΣ
ShinYagami13
VasilisR_T
Αποδεκτή Λύση

οκ η διατύπωση θα μπορούσε να ήταν καλύτερη 

[Community Review] Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη

 photo ShinYagami_zps1906437d.png

Accepted Solution

View Original

Το πρόβλημα επιλύθηκε

Προβολή αρχικού θέματος
MVP
09
/16

VasilisR_T

 • MVP
 • Offline
94%
09 Rank
ΠΡΟΟΔΟΣ
VasilisR_T
ShinYagami13
Αποδεκτή Λύση

Το μόνο σίγουρο..

[Community Review] Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη

I don't need a weapon. My friends are my power!

Accepted Solution

View Original

Το πρόβλημα επιλύθηκε

Προβολή αρχικού θέματος
06
/16

iropjohn

 • Offline
92%
06 Rank
ΠΡΟΟΔΟΣ
iropjohn
ShinYagami13
Αποδεκτή Λύση

Εντάξει το παραδέχομαι δεν το διατύπωσα σωστά, και ο Mike απο κάτω δεν βγάζει νόημα το τι λέει αλλα δεν πέσατε να τον φάτε 

[Community Review] Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη
Si vis amari ama

Accepted Solution

View Original

Το πρόβλημα επιλύθηκε

Προβολή αρχικού θέματος
Award Winner
09
/16

ShinYagami13

 • Award Winner
 • Offline
98%
09 Rank
ΠΡΟΟΔΟΣ
ShinYagami13
iropjohn
Αποδεκτή Λύση

ρε αγορίνα απλά δεν κατάλαβα τι ηθελες να πείς δεν ''έπεσα να σε φάω" 

ο mike εκτός του ότι το έκανε μόλις μισή ωρα πριν το post, είναι κ πιο μικρός κ δεν βγάζει ποτέ νόημα! 

σημεία στίξης δεν του έχουν μάθει να βάζει ή τα έχει διαγράψει από την μνήμη του κ γράφει πάντα σε μία τεράστια πρόταση όλα όσα τον απασχολούν με αποτέλεσμα όπως είπες κι εσύ να μην βγάζει νόημα.....

απλά τον έχουμε συνηθίσει πια 

[Community Review] Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη

 photo ShinYagami_zps1906437d.png

Accepted Solution

View Original

Το πρόβλημα επιλύθηκε

Προβολή αρχικού θέματος
07
/16

JohnVani18

 • Offline
94%
07 Rank
ΠΡΟΟΔΟΣ
JohnVani18
Daflander
Αποδεκτή Λύση

Ναί, στην PC έκδοση αναφέρομαι μιας και παραπάνω αναφέρθηκε για γραφικά ανεξαρτήτως πλατφόρμας.

Είναι ανώτερο που το είδα σε φίλο μου με DX12 maxed out.

0 Kudos

[Community Review] Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη

Accepted Solution

View Original

Το πρόβλημα επιλύθηκε

Προβολή αρχικού θέματος
06
/16

iropjohn

 • Offline
92%
06 Rank
ΠΡΟΟΔΟΣ
iropjohn
ShinYagami13
Αποδεκτή Λύση

Είμαι εδώ περίπου 1μιση χρόνο, ακόνα να με συνηθίσετε, anyway

0 Kudos

[Community Review] Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη
Si vis amari ama

Accepted Solution

View Original

Το πρόβλημα επιλύθηκε

Προβολή αρχικού θέματος
Award Winner
09
/16

ShinYagami13

 • Award Winner
 • Offline
98%
09 Rank
ΠΡΟΟΔΟΣ
ShinYagami13
iropjohn
Αποδεκτή Λύση

συνήθως βγάζεις νόημα

δεν είναι κάτι που το κάνεις συνέχεια για να το συνηθίσουμε 

[Community Review] Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη

 photo ShinYagami_zps1906437d.png

Accepted Solution

View Original

Το πρόβλημα επιλύθηκε

Προβολή αρχικού θέματος
MVP
09
/16

VasilisR_T

 • MVP
 • Offline
94%
09 Rank
ΠΡΟΟΔΟΣ
VasilisR_T
Αποδεκτή Λύση

Να πω μόνο πως δεν έκανα καμιά αναφορά στο Multiplayer επειδή θα γίνει review σε ξεχωριστό thread.

0 Kudos

[Community Review] Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη

I don't need a weapon. My friends are my power!

Accepted Solution

View Original

Το πρόβλημα επιλύθηκε

Προβολή αρχικού θέματος
Award Winner
08
/16

Mike-13-GR

 • Award Winner
 • Offline
93%
08 Rank
ΠΡΟΟΔΟΣ
Mike-13-GR
Αποδεκτή Λύση

Θα μηλισω οσο πιο αντικειμενικα γινεται για το uncharted 4 γιατι ειναι το αγαπημενο μου παιχνιδι και καποιες φορες παρασηρομαι για αρχη πολυ ωραιο το review βασιλη εγω θα πω τα εξης πραγματα στον τομεα των γραφικων ειναι οτι καλυτερο εκει εξω ακομα και απο καποια pc games  γιατι εχω δει και ac ,tomb raider και quantum break στο pc ζπο φιλο και δεν επια το ουουααου που ειπα οταν ειδα το uncharted 4 στο ps4 μου δεν ξερω με τι να αρχισω για τα animation της εκφρασεις που εχουν οι χαρακτηρες και αλλα διαφορα πραγματα και αν υπερβαλλω να με διωρθοσει  κανεις αλλα  αυτο που μας δειχνει ηd δεν χρειαζομαστε καν ενα νεο ps4 k για να δουμε τετοια γραφικα απλα δεν καθονται η developers να δουλεψουνε με καλυτερο παραδειγμα ubisoft και activision  περα απο ολα αυτα το παιχνιδι ηταν παρα πολυ ωραιο κριαμα που τελειωνει αλλα περιμενω με μεγαλη ανυπομονησια το επομενο παιχνιδι της ND

 

Υ.Γ  Με εκνευριζουν τα ατομα στο metacritc που του βαλανει 0 γιατι απλα ειναι fanboys 

[Community Review] Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη

Accepted Solution

View Original

Το πρόβλημα επιλύθηκε

Προβολή αρχικού θέματος
07
/16

JohnVani18

 • Offline
94%
07 Rank
ΠΡΟΟΔΟΣ
JohnVani18
Mike-13-GR
Αποδεκτή Λύση

Έχει τεράστια σημασία πώς έτρεχε το Quantum Break στον φίλο σου.

Γιατί κατά 99% είναι το καλύτερο οπτικά PC game που υπάρχει μέχρι τώρα (αν όχι ΤΟ καλύτερο).

 

Δές και μόνος σου.

0 Kudos

[Community Review] Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη

Accepted Solution

View Original

Το πρόβλημα επιλύθηκε

Προβολή αρχικού θέματος
Award Winner
08
/16

Mike-13-GR

 • Award Winner
 • Offline
93%
08 Rank
ΠΡΟΟΔΟΣ
Mike-13-GR
JohnVani18
Αποδεκτή Λύση

Το ειδα κοιτα ο φιλος μου ειχε καλο pc και απο τι ξερω και εχω ακουσει δεν ειχαν κανει και πολυ καλο port

0 Kudos

[Community Review] Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη

Accepted Solution

View Original

Το πρόβλημα επιλύθηκε

Προβολή αρχικού θέματος
07
/16

JohnVani18

 • Offline
94%
07 Rank
ΠΡΟΟΔΟΣ
JohnVani18
Mike-13-GR
Αποδεκτή Λύση

Το "καλό PC" είναι σχετικό.

Έστρωσε πάρα πολύ το παιχνίδι με τα updates.

0 Kudos

[Community Review] Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη

Accepted Solution

View Original

Το πρόβλημα επιλύθηκε

Προβολή αρχικού θέματος
03
/16

johndexter201

 • Offline
93%
03 Rank
ΠΡΟΟΔΟΣ
johndexter201
Αποδεκτή Λύση

Η σειρά παιχνιδιών Uncharted μπήκε στη ζωή μου μόλις το περασμένο φθινόπωρο και με συνάρπασε. Εξαιρετικά και τα 3 games σε όλα τους. Μεγαλύτερη αδυναμία μου ήταν φυσικά το δεύτερο.

 

Δυστυχώς δεν έχω την τύχη να είμαι κάτοχος PS4 μέχρι και την παρούσα χρονική στιγμή, όποτε δεν έχω και την ευκαιρία να απόλαυσω το A Thief's End σε όλο του το μεγαλείο. Ελπίζω η στιγμή αυτή να έρθει σύντομα. 

 

Για το Uncharted 4 ακούω και διαβάζω παντού τα καλύτερα. Ως επι τω πλείστον τα reviews "χτυπάνε" 10/10, πράγμα διόλου παράδοξο ή "τραβηγμένο". Είναι ένας τίτλος που like or not το αξίζει και με το παραπάνω. Η Naughty Dog στρώθηκε για τα καλά στη δουλειά και ξεπέρασε τον εαυτό της.

 

Εντυπωσιακά γραφικά, εξαιρετικά ισορροπημένη παλέτα χρωμάτων σε σημείο να πιστεύεις πως βλέπεις real life βίντεο. Κρατιέμαι με τα χίλια ζόρια να μη δω κάποιο gameplay βιντεο στο YouTube και φάω spoiler!

 

Οσο για το σχόλιο του reviewer @VasilisR_T περί μετρίου κλεισίματος στην ιστορία του παιχνιδίου, αν και υποκειμένική καθαρά η αποψή του, θα έλεγα κάτι που έχει γίνει μότο και δεν ισχύει μόνο στον κόσμο των video games: Σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός.

 

Και το Uncharted ήταν και είναι ένα μαγικό ταξίδι.

 

Congrats στον Βασίλη για την (μια ακόμα φορά) εξαιρετική του δουλειά!!!

[Community Review] Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη

[ Τροποποιήθηκε ]
Δείτε τους κανονισμούς μας για τα posts
Απάντηση σε post Ανανέωση απάντησης Ακύρωση