Nowe wiadomości z ostatniej godziny
Otrzymaj odpowiedź w ciągu minut
92% procent wiadomości, na które odpowiedziano
Czy wie ktoś jak uruchomić ponownie misję treningową?
Jak kupiłem grę zacząłem w nią grać bez połączenia z internetem. Trofea nie wpadały. Dopiero jak podłączyłem ją do netu okazało się, że jest jeszcze jakaś łatka do pobrania. I chyba po jej pobraniu zaczęły wpadać.
Czy nie łatwiej napisać (nakleić naklejkę) na pudełku:
"PIERWSZE URUCHOMIENIE PO POŁĄCZENIU Z NETEM"
"(jesteśmy partaczami i dopiero po wgraniu gier na kartę okazało się, że nie działają trofea)".
Teraz się nie dziwię, że Sony zamknęło/zamyka Zipper Interactive. Poziom dziadostwa w świecie cyfrowej rozrywki jest tak wysoki, że przerasta ludzkie pojęcie.
Rozwiązane! Przejdź do rozwiązania
Postaram się pomóc w odpowiedzi na pierwsze pytanie, pozostałą część, czyli Twoją uwagę mogę tylko przekierować w bardziej odpowiednie ręce.
Tymczasem jako zaakceptowane rozwiązanie, które może warto spróbować zostało zaproponowane przez jednego z użytkowników na angielskim forum, który aby ponownie uruchomić misję treningową zasugerował przejście w głównym menu gry do ustawień/ inne ustawienia...
Pomimo wszystko Twoje pytanie zostało zadane technikom i mam nadzieje, że niedługo będzie możliwość udzielenia odpowiedzi.
:Peace:
Postaram się pomóc w odpowiedzi na pierwsze pytanie, pozostałą część, czyli Twoją uwagę mogę tylko przekierować w bardziej odpowiednie ręce.
Tymczasem jako zaakceptowane rozwiązanie, które może warto spróbować zostało zaproponowane przez jednego z użytkowników na angielskim forum, który aby ponownie uruchomić misję treningową zasugerował przejście w głównym menu gry do ustawień/ inne ustawienia...
Pomimo wszystko Twoje pytanie zostało zadane technikom i mam nadzieje, że niedługo będzie możliwość udzielenia odpowiedzi.
:Peace:
Serdecznie dziękuję za podsunięcie skutecznego rozwiązania. Jeszcze raz dziękuję, pucharek wpadł bez problemu ufff :).
Website © 2016 Sony Interactive Entertainment Europe Limited. Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i / lub wizualna postać produktu, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami towarowymi i / lub materiałami chronionymi prawami autorskimi ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. Więcej informacji
Używamy plików cookie w celu personalizowania reklam i sposobu obsługi użytkowników w tej witrynie i na innych stronach internetowych. Aby uzyskać więcej informacji lub zmienić ustawienia, kliknij tutaj.